2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301428 بازدید | 20329 پست
برای یکی ازبچه هاتکمیل وجه اومده بودبراش من فکرکردم شمابودی😞 متاسفانه اصلاافزایشش طوری بودکه هیچ ک ...

واقعا باور کردنی نیست کاش توضیح میدادن این همه افزایش قیمت خودرو با حقوق های کم و ناکافیه کارمندا و کارگرا آیا همخونی داره یا نه؟واقعا این ماشینا دیگه قیمتاشون اینایی که گفتن نیست و انقدر ارزش ندارن با نقص هایی که دیدیم و شنیدیم مثل ضعف بدنه و .....

سلام عزیزممن واسه دنا اتومات الویت پاییز که قیمت کلش 701تومن بودبه صورت پیش فروش351تومن ریختمحالا شم ...

الان خونه ام خانمی دفتررفتم برات نگاه میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزممن واسه دنا اتومات الویت پاییز که قیمت کلش 701تومن بودبه صورت پیش فروش351تومن ریختمحالا شم ...

سلام قیمت جدید دنا اتومات حدودا ۹۶۰ تومنه که شما فکر کنم باید نصفشو بریزی

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
واقعا باور کردنی نیست کاش توضیح میدادن این همه افزایش قیمت خودرو با حقوق های کم و ناکافیه کارمندا و ...

واقعاارزش ندارن من خیلی‌هاشون سوارشدم  بخدا هیچ کدومشون بدون عیب ایرادنیستن  من یه پارس داشتم چندسال قبل ازهمشون بهتربود یه ماشینی دستم بود بادوستم حرف میزدم دستم گذاشتم روکاپوت  یکم وزنم انداختم رودستم ورق رفت داخل   ماشین صفربود ازطرفی مگریه کارمندیاکارگرچقدرحقوق میگیره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام کاموا جان 207 تحویل تیر ماه کی تحویل میدن؟ چند ماه گذشته

سلام هنوزندادن ؟ یه تماس باشرکت بگیرامروزباکارشناساحرف بزن البته ازشمابه قیمت قبله 

من که کل پولمو دادم تحویلمو زدن بهمن چی؟

ممکنه یه مبلغ کم ازت بگیرن بخاطرمالیات وشماره گذاری  ممکنه هم  نگیرن

سلام عزیزم من شاهین تحویل زمستان هستم کی پیام واریزوجه نیادپس؟

ازاین ماه میان

2810