2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302234 بازدید | 20378 پست
نفرمایید بانو 🌹لطف میکنی 😍

سلام عزیزم برات پرسیدم گفتن یکم شلوغه امامیفرستن  یعنی الان دارن یه جورای طول میدن هم فاکتوروپلاک هم پیامکه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزم برات پرسیدم گفتن یکم شلوغه امامیفرستن یعنی الان دارن یه جورای طول میدن هم فاکتوروپلاک هم ...

کاموا جون چرا برای برنده ها هنوز پیامک نیومده؟؟

ما رزروی هستیم یعنی دیگه امیدی نیس!؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاموا جون چرا برای برنده ها هنوز پیامک نیومده؟؟ما رزروی هستیم یعنی دیگه امیدی نیس!؟

میگن شلوغه بایدطبق نوبت ثبت نام کنن  میاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه هنوز...۷۰ میده ، اگه بخرم چه مراحلی داره چیا ازش باید بگیرم چون غریبه ست

۷۰خوب میده شمابایدسفته بگیریدبه مبلغ بالامثلا۶۰۰یا۷۰۰وتومحضرقولنامه بنویسیدبهتون ماشینوبده سندبزنه ومالیات بگردن خودش باشه  سعی کنیدادم مطمئن پیداکنیدبعضیاکلاهبردارن

کاموا جون چرا برای برنده ها هنوز پیامک نیومده؟؟ما رزروی هستیم یعنی دیگه امیدی نیس!؟

منم رزرو شدم طرح پیش فروش مادران تا ۱۶مهر ماه فرصت دارن واریز وجه کنن بعد ازاون تاریخ تکلیف ماها معلوم میشه 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
عزیزم درسته میگن برا پلاک ایران خودرو با ناجا مشکل پیدا کرده تا ۲ هفته دیگم پلاک نمیکنن🥲

ایرانخودروبخاطری افزایش قیمت محصولاتش توبازارخیلی کند پلاک میزنه

این افزایش شامل ما که فاکتور شدیم هم میشه؟؟؟؟ از ۲۵ شهریور پلاک نکرده ؟؟چند وقت طول میکشه یعنی

نه  ربطی بشمانداره پلاکم میشبثیدنگران نباش

کاموا جون سلام اطلس هادرسته میگن خیلی صدامیده موتورش؟

و اینکه تحویل هفته اخراسفنده کی پیامک میاد؟

تاخیررم دارن؟

و اگه بخوام بفروشم تواون رنج قیمت چه ماشینی خوبه بخرم.

نه مال مادرانیه برنده شدن ایرانخودرو ازامروزبراشون پیامک میره

عزیزم یه سوال داشتم

همسرم ماشین نوشته قبلا از ابران خودرو موعد تحویل پاییز ۴۰۳بوده

ماشینشم دنا اتومات بوده

دو پیام واریز وجه اومده اما چون ظرفیتش سریع پر شده نتونسته پول بریزه

حالا دیگ پیام نیومده 

میدونی باید چیکار کنیم