2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302531 بازدید | 20409 پست
کدوم یک از اپشن هاشو خریدید شیشه هاش خودش برقیه یا باید بدی برقی کنن

نه ما گرفتیم برقی  ساینا اس هشتادو پنج گانه اس خرداد تحویل گرفتیم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سورن پولش کمتر و ظرفیتش هم بیشتر

ظرفیت از چه لحاظ؟

والا من واسه مصرف شخصی خودمون میخوایم...اولویت اول رو سورن پلاس زدم...اولویت دومو سومو ۲۰۷ چهارم تارا و پنجم رانا پلاس...تارارو بیشتر دوس داشتم ولی چندتا ویدئو از کیفیتش دیدم ک افتصاحهههه بدنش ب شدت ضعیفه..‌

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
منم ساینا اس 85ولی نمیدونم آپشناش کدوم وبزنم

چی میخوای داشته باشه؟ 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

ظرفیت از چه لحاظ؟والا من واسه مصرف شخصی خودمون میخوایم...اولویت اول رو سورن پلاس زدم...اولویت دومو س ...

منظورم اینه تعداد سورنها بیشتر بود نسبت به بقیه ماشینها ،ازلحاظ کیفیت همه شون مثل همه ن فرقی ندارن 

سینی زیر ماشین ونگرفتید؟

نه فکر کن نگرفتیم ولی می‌خوایم بریم نمایندگی برامون بزارن ,,اونو کاموا صورتی گفت بگیرین خوبه من اگه زودتر میدونستم حتمامیگرفتم ،از کاموا صورتی بپرس ببین کدوم اپشنها بدردبخوره که بگیری

اتفاقا منم پشیمانم که اولویت اول زدمش کاش سورن اول زده بودم

ما اول سورن رو اولویت اول انتخاب کردیم بعد از بنگاهی ها و کسایی که از ماشین سر در میارن پرسیدیم، گفتن موتورش خوب نیست. برا هر بار تعویض روغن ۱.۵۰۰.۰۰۰ باید هزینه کنی. موتورش Tu5 نیست. برا همین عوض کردیم تارا رو انتخاب کردیم

ما اول سورن رو اولویت اول انتخاب کردیم بعد از بنگاهی ها و کسایی که از ماشین سر در میارن پرسیدیم، گفت ...

تارا هم خیلی بد میگن ازش

نمیدونم واقعا

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨