2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301610 بازدید | 20348 پست
نمیدونم چرا بیشتر مردا تو سواریا سورنو خیلی دوست دارن. همه ام تعریف میکنن که ماشین باکیفیتیه♥️ انشا ...

ممنون عزیزم

انشاالله برای شماروهم همینطور

والا ما خیلی تحقیق کردیم سورن تنها ماشینی از ایران خودرو بود که رضایتش زیادتره و درصد خرابیش کمتر

دوتا فامیلای ما دنا صفر خریدن در عرض دوماه موتور ماشین رو آوردن پایین

از همشونم بیشتر پارس خرابی داره

دیگه ترجیحا سورن نوشتیم چون برای استفاده میخوایم

انشاالله برای شماروهم خیلی زود تحویل بدن♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه عزیزم مهلت ثبت نام و ویرایشم تموم شد. همون ۱۶ تا ۱۸ مهلت ویرایشم بود. اصلن اعلام قیمت خودرو ...

ای بابا چه حیف

منطقی این بود اول قیمتهارو اعلام میکردن بعد امکان ویرایش میذاشتن

انقدر ترسوندن که قیمتا خیلی بالا میره

اما دقت کردی نوشته بودن ایران خودرو بالاترین قیمتش ۲۹٪ هستش اما اکثر ماشیناش ۴۲٪ افزایش داشت تازه با عوارض و مالیاتم که بیشتر

همین سورن رو با مالیاتش حساب کنی ۵۲٪ افزایش داشته

قبلا اینجوری نبود همون قیمت کارخونه نهایتا ۴_۵ میلیون اضافه تر بابت بیمه اش

شما چی نوشتی؟

هایما اس پلاس به اسم اشنامون خودم انشاالله طرح مادران ماشین خارجی مینویسم خرداد.مادران تعدادشون کمه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خوش به حالت بهترین ماشین نوشتی 

فدات عزیزم شمام خوب نوشتی.بخدا هر ماشینی بنویسیم خوبه نسبت ب بازار

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خوش به حالت بهترین ماشین نوشتی 

اینم شوهرم نوشت خواهر من خودم میگفتم ۲۰۷.شوهرم خیلی تو این مسایل باهوش و ریسک پذیره

فدات عزیزم شمام خوب نوشتی.بخدا هر ماشینی بنویسیم خوبه نسبت ب بازار

یادته بهت گفتم دوستندارم ماشینمونو بفروشیم؟اگه افزایش زیادی می‌خورد مجبوربودیم بفروشیم ...دعات گرفت پولمون تاحدودی جورشده....درحالت خوش بینانه اگر۳ماهه دربیاد ۳۰تومن کم دارم اما جورش میکنم....فکرکنم شمابودی گفتی خدا کنه پولت جورشه...به هرحال هرکی بود گفت ممنونم ازدعاش‌.‌

مت دنا توربو پلاس اتومات نوشتیم حالا ببینیم همینو کی تحویل میدن ولی همون موقع تو فکر هایما هم بودی ...

ماهم دنا اتومات نوشته بودیم من ترسیدم ۷۰درصدبره بالا ازپسش برنیایم...نمیدونستم اینجوری میشه...وگرنه ویرایش نمیکردم....ولی قسمت این بوده دیگه ...ولی ایشاله خدابخواد خرداد تلافیشودرمیارم....😁😁

2810