2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301475 بازدید | 20331 پست
الان  دنا توربو کارخونه ایی بالا رفته

مت دنا توربو پلاس اتومات نوشتیم

حالا ببینیم همینو کی تحویل میدن

ولی همون موقع تو فکر هایما هم بودیم متاسفانه ریسک نکردیم از ترس افزایش قیمت ننوشتیم

کلا واسه پولدارا همه چی بهتر رو شانسهه

مت دنا توربو پلاس اتومات نوشتیم حالا ببینیم همینو کی تحویل میدن ولی همون موقع تو فکر هایما هم بودی ...

واقعن دنا قبل این جریانات قیمتش چهار صدو یازده تومن بود  الان قیمتش بالا رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوهوم😔 کلا الکی گقتن که قیمتا میخواد به بازار نزدیک شه آره دیگه گذشته ها گذشته خداکنه همین رو زو ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم. انفدر اختلاف کارخونه و بازار زیاده که اون اختلافا توش نمیخونه. 

من همسرم اگه فقط یه ذره ریسک پذیر بود و قبول میکرد که ماشین خودشو بفروشه، منم هایما مینوشتم. ولی هر طور گفتم قبول نکرد. حالام اصلن ناراحت نیستم واقعن.

هایما فقط تو طرح مادرانه ؟

نه عزیزم من عادی نوشتم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام  چه تاپیک خوووبی❤❤🌹🌹 بچه دومم شش ماهشه توی این شش ماهه طرح مادران شرکت میکردم در نیومد ...

عزیزم دیگه قرعه کشی نیست باید پولو اول بریزی ب همه میدن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خودتو ناراحت نکن عزیزم. انفدر اختلاف کارخونه و بازار زیاده که اون اختلافا توش نمیخونه.  من همس ...

من نمیدونم چرا انقدر ناراحتم ، ما هم ماشینمون می‌فروختم راحت می تونستیم جور کنیم

به همسرم گفتم گفت حرص نخور 

باز ماشینی که شما نوشتی شرایطش بهتره

واقعن دنا قبل این جریانات قیمتش چهار صدو یازده تومن بود  الان قیمتش بالا رفت

همه ماشینا رفت بالا جز هایما 🤣😑

دنا پلاس توربو اتومات از همه بیشتررر

ولی باز اختلافش ۴۰۰ ۵۰۰ هست

من نمیدونم چرا انقدر ناراحتم ، ما هم ماشینمون می‌فروختم راحت می تونستیم جور کنیم به همسرم گفتم گفت ...

عزیزم حق با همسرتونه

همین ۴۰۰ ۵۰۰ تومن خیلی جای شکر داره. حتی همین طرح یکپارچه. ۳ساله داریم مینویسیم درنمیاد. مگه ۵۰۰ اختلاف پول کمیه؟ پول ۱۶ ۱۷ تا سکه امامیه. نیمه پر لیوانو ببین، انشالله خدا برکت بده باهاش کارای بزرگ بکنیم.

شما هنوز اوایل زندگیته، وقت برا شاسی خریدن خیلی زیاده فدات شم♥️

عزیزم حق با همسرتونه همین ۴۰۰ ۵۰۰ تومن خیلی جای شکر داره. حتی همین طرح یکپارچه. ۳ساله داریم مینویسی ...

مرسی عزیزممم از حرفات

الان جدول دیدم کمترین درصد ارزانی نسبت به بازار همینی بود که ما انتخاب کردیم 🤣 واسه ماشینای دیگه بیشتره

ولی همین رو زود بدن شکر ، باید سعی کنیم پول اینو جور کنیم 

عزیزم حق با همسرتونه همین ۴۰۰ ۵۰۰ تومن خیلی جای شکر داره. حتی همین طرح یکپارچه. ۳ساله داریم مینویسی ...

ما به امید خدا این رو نگه میداریم چون ماشین اتومات دلمون میخواس

دیگه با ماشین خودمون باید یه کاری کنیم

ولی خارجیه ثبت نامم کنی یارانه هاتون میپره😁حیف اون یارانه

اینو که به اسم عمم نوشتم هایما رو اونم یارانه نمیگیره گلم.نگران نیستم یارانمون قطع شه چون به نام ما نیست

عزیزم شما ماشینم گرفتین بابت استفاده از کد ملی عمه تون بهش پولی می‌دین یا ن؟

نه بابا عمم پول نمیگیره

2810