2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303393 بازدید | 20464 پست
خانما بایدبرای اینکه کسی تعویض پلاک انجامبده تاماشین بنامش باشه بایدگواهینامه داشته باشه....

فک کنم اره باید داشته باشه .البته دقیق نمیدونم چرا گلم؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان تاپیک هزینه هامیگن نیازی به گواهینامه نیست..توگوگلم زدم نوشته بودنیازی نیست

گفتم  اطلاع دقیق ندارم اگر دوستان میدونن ک مشکلی نیست عزیزم حتما

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بچه ها ۱۰۰ تومن من از مسدودی دراومد شما چطور؟

کدوم بانکی؟

بچها یعنی از این به بعد قرعه کشی نیست ؟ خردا ماه ک میگن قرعه کشیه چیه بازم مثل همین طرح یکپارچه هست ؟ 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
بچها یعنی از این به بعد قرعه کشی نیست ؟ خردا ماه ک میگن قرعه کشیه چیه بازم مثل همین طرح یکپارچه هست ...

خرداد و نمیدونم 

ولی ۱۶ اردیبهشت مث اینکه دوباره این طرح و بزارن 

ان شاءالله که بشه 

ماهم میخوایم ثبت نام کنیم 

روزی که خدا ادم رو آفرید،برای اینکه تنها نباشه بهش حوا رو داد،همون موقع که ادم برای بار اول رخ زیبای حوا رو دید،دلش لرزید و سست شد ،به سجده افتاد و به خدا گفت این کیه که با دیدنش احساس ارامش بهم دست میده؟زنا قدرتمندترین موجودات عالم هستن....
خرداد و نمیدونم  ولی ۱۶ اردیبهشت مث اینکه دوباره این طرح و بزارن  ان شاءالله که بشه  ...

انشالله ک عزیزم بتونین ثبت نام کنین ...ولی ماک نمیتونیم چون شوهرم پارسال از ایران خودرو ماشین تحویل گرفتیم ..منم ک گواهی نامه ندارم 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
انشالله ک عزیزم بتونین ثبت نام کنین ...ولی ماک نمیتونیم چون شوهرم پارسال از ایران خودرو ماشین تحویل ...

ان شاءالله برای هممون خیر باشه ،مبارکتون باشه🌺

عزیزم اگر شرایط گواهی گرفتن داری حتما برو 

من پارسال حدود یک و نیم دادم ،الان ۴ شده😑😂

روزی که خدا ادم رو آفرید،برای اینکه تنها نباشه بهش حوا رو داد،همون موقع که ادم برای بار اول رخ زیبای حوا رو دید،دلش لرزید و سست شد ،به سجده افتاد و به خدا گفت این کیه که با دیدنش احساس ارامش بهم دست میده؟زنا قدرتمندترین موجودات عالم هستن....