2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 315662 بازدید | 21297 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامعزیزا سایپا الان ثبت نام داره؟شرایطشو میشه بگین

سایپاچندروزدگه دوتاکوییک پیش فروش داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سایپاچندروزدگه دوتاکوییک پیش فروش داره

کاموا جان الان از ایران خودرو زنگ زدن بهم گفتن که برای کارت طلایی تخفیف داریم مثلا نه ملیون شده هفت ملیون فقط امروزه 

بعد چون مشکل پلاک داریم ازاین ک میگیم استفاده کنین خیلی خوبه براتون ماشینتونو زودترتحویل میدن

همچین چیزی درسته؟

کاموا جان الان از ایران خودرو زنگ زدن بهم گفتن که برای کارت طلایی تخفیف داریم مثلا نه ملیون شده هفت ...

ارهالان تخفیف دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کامواجان شماره قرارداد رو از کجا پیدا کنم؟میخوام حواله رو بدم بره شماره قرارداد میخواد

شماره قراردادبالای برگه ای هست که ازنمایندگی میگیریم شمایک مرحله پول واریزکردی(

ارهالان تخفیف دارن

تا کی هست تخفیف؟

کاموا من میخواستم موقع تحویل کارت طلایی رو بگیرم

بنظرت کدومشو بگیرم؟ راهنماییم کن

میخوام هم قیمتش مناسب باشه هم پوشش دهی خوبی داشته باشه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
تا کی هست تخفیف؟کاموا من میخواستم موقع تحویل کارت طلایی رو بگیرمبنظرت کدومشو بگیرم؟ راهنماییم کنمیخو ...

خوب عزیزم اونموقع هم میشه گرفت  اینکه تخفیفش چندروزه چک نکردم چندروزقبل تخفیفاتشودیدم کارت طلایی واقعالازمه براماشین 

خوب عزیزم اونموقع هم میشه گرفت اینکه تخفیفش چندروزه چک نکردم چندروزقبل تخفیفاتشودیدم کارت طلایی واق ...

خب الان من کدومشو بگیرم بهتره؟

موقع واریز وجه دیدمشون اما نمیدونستم کدوم بهتره

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
خب الان کارت طلایی ربطی ب زود دادن ماشین داره؟

نه اماچون بایدپلاک صادربشه بعدبیمه کنن  این پیشنهادشون قبول کن

خب الان من کدومشو بگیرم بهتره؟موقع واریز وجه دیدمشون اما نمیدونستم کدوم بهتره

اونی گرونتره پوشش دهیش بیشتره