helen27 مدیر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 7275 عنوان اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو | مشاهده متن کامل بحث + 302230 بازدید | 20378 پست بچه ها قیمت ها اعلام شد؟ انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم. 1402/01/20 | 16:37 78 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54871 نفرمایید بانو 🌹لطف میکنی 😍 سلام عزیزم برات پرسیدم گفتن یکم شلوغه امامیفرستن یعنی الان دارن یه جورای طول میدن هم فاکتوروپلاک هم پیامکه لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
dianaadrian عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 2323 سلام عزیزم برات پرسیدم گفتن یکم شلوغه امامیفرستن یعنی الان دارن یه جورای طول میدن هم فاکتوروپلاک هم ... کاموا جون چرا برای برنده ها هنوز پیامک نیومده؟؟ما رزروی هستیم یعنی دیگه امیدی نیس!؟
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54871 کاموا جون چرا برای برنده ها هنوز پیامک نیومده؟؟ما رزروی هستیم یعنی دیگه امیدی نیس!؟ میگن شلوغه بایدطبق نوبت ثبت نام کنن میاد لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
saara1985 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 354 چکارکردی خریدی ؟ دیروزیکی ازبچه هاپژو۲۰۷موتورtu5خرید۱۱۰ نه هنوز...۷۰ میده ، اگه بخرم چه مراحلی داره چیا ازش باید بگیرم چون غریبه ست
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54871 نه هنوز...۷۰ میده ، اگه بخرم چه مراحلی داره چیا ازش باید بگیرم چون غریبه ست ۷۰خوب میده شمابایدسفته بگیریدبه مبلغ بالامثلا۶۰۰یا۷۰۰وتومحضرقولنامه بنویسیدبهتون ماشینوبده سندبزنه ومالیات بگردن خودش باشه سعی کنیدادم مطمئن پیداکنیدبعضیاکلاهبردارن لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
مستانه7 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 2015 سلام عزیزم برات پرسیدم گفتن یکم شلوغه امامیفرستن یعنی الان دارن یه جورای طول میدن هم فاکتوروپلاک هم ... ممنون قشنگم😍
saara1985 عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 354 ۷۰خوب میده شمابایدسفته بگیریدبه مبلغ بالامثلا۶۰۰یا۷۰۰وتومحضرقولنامه بنویسیدبهتون ماشینوبده سندبزنه و ... ممنون از راهنمایی شما 🌹
مامانی05 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 8089 کاموا جون چرا برای برنده ها هنوز پیامک نیومده؟؟ما رزروی هستیم یعنی دیگه امیدی نیس!؟ منم رزرو شدم طرح پیش فروش مادران تا ۱۶مهر ماه فرصت دارن واریز وجه کنن بعد ازاون تاریخ تکلیف ماها معلوم میشه میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6021 میگن شلوغه بایدطبق نوبت ثبت نام کنن میاد عزیزم درسته میگن برا پلاک ایران خودرو با ناجا مشکل پیدا کرده تا ۲ هفته دیگم پلاک نمیکنن🥲
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54871 عزیزم درسته میگن برا پلاک ایران خودرو با ناجا مشکل پیدا کرده تا ۲ هفته دیگم پلاک نمیکنن🥲 ایرانخودروبخاطری افزایش قیمت محصولاتش توبازارخیلی کند پلاک میزنه لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6021 ایرانخودروبخاطری افزایش قیمت محصولاتش توبازارخیلی کند پلاک میزنه این افزایش شامل ما که فاکتور شدیم هم میشه؟؟؟؟ از ۲۵ شهریور پلاک نکرده ؟؟چند وقت طول میکشه یعنی
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54871 این افزایش شامل ما که فاکتور شدیم هم میشه؟؟؟؟ از ۲۵ شهریور پلاک نکرده ؟؟چند وقت طول میکشه یعنی نه ربطی بشمانداره پلاکم میشبثیدنگران نباش لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
ملییییییی عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 6021 نه ربطی بشمانداره پلاکم میشبثیدنگران نباش آخه خیلی طول کشیده ۶ روز دیگه تحویل زنگ میزنی میگن هر وقت از تحویلت گذشت بعد زنگ بزن😐
nikniko عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 567 کاموا جون سلام اطلس هادرسته میگن خیلی صدامیده موتورش؟و اینکه تحویل هفته اخراسفنده کی پیامک میاد؟تاخیررم دارن؟و اگه بخوام بفروشم تواون رنج قیمت چه ماشینی خوبه بخرم.
hildajoni عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 850 نه مال مادرانیه برنده شدن ایرانخودرو ازامروزبراشون پیامک میره عزیزم یه سوال داشتمهمسرم ماشین نوشته قبلا از ابران خودرو موعد تحویل پاییز ۴۰۳بودهماشینشم دنا اتومات بودهدو پیام واریز وجه اومده اما چون ظرفیتش سریع پر شده نتونسته پول بریزهحالا دیگ پیام نیومده میدونی باید چیکار کنیم