2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302277 بازدید | 20379 پست
برا من نوشته: عدم برنده اولویت بندی (عدم انتخاب در اولویت های مجاز)برا شماهایی که برنده نشدین همین ن ...

کجا مینویسن همچین چیزی

من میرم داخل جزئیات سفارش همه ماشینای انتخابیمه چیزی ننوشته

مادرانم

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادران هنوز اعلام نشده چرا اخه 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
فرسوده اعلام شده؟

شما هم فرسوده هستید؟؟،

اگه اعلام شد تگ میکنید؟

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
مثل اینکه فقط برا فوق العاده فراخوان واریز وجه هست.یه سوال: اگر جزو رزروی ها باشیم، همین الان تو همو ...

اره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
جونم

چرا پس اعلام نمیکنن اخه

۱۰روز کلا وقت داریم پول اوکی کنیم

من فوق العاده زدم باید همه رو بدم 

ناگه دربیام باید ماشین بفروشم

موندم اینا چرا اینجوری کردن اخه

ما نصف تایممون میپره

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
سلام خوبی راسته که هر کی دربیاد فقط اولویت اولش بوده و فقط اولویت اول مهمه؟

نه عزیزم شانسیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چرا پس اعلام نمیکنن اخه۱۰روز کلا وقت داریم پول اوکی کنیممن فوق العاده زدم باید همه رو بدم ناگه دربیا ...

وقتی فوق العاده هستی پولتواماده کن  البته ماشینتونفروش اول تاصبح اگرپیامک نیومد تماس بگیرباشرکت چون براپرداخت وجه یه کدمیخوای

وقتی فوق العاده هستی پولتواماده کن البته ماشینتونفروش اول تاصبح اگرپیامک نیومد تماس بگیرباشرکت چون ...

عزیزم فرسوده اعلام نشده؟؟

نمیدونید کی؟؟

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘