عزیزدلم من قدم ۱۵۴ و وزنم ۵۷ هستش البته وقتی شکمم خالی تره ۵۶ میشه وزنم درحالت ناشتا.
من بخاطر شغل همسرم یک وعده در روز غذا درست میکنم و فقط یک وعده غذا میخورم هرچیزی ک بپزم ب اندازه خیلی کم ازش میخورم برنجی باشه اندازه ۷ قاشق برنج وخورشت صبحونه هم یدونه تخم مرغ ابپز و یک کف دست نون سنگگ یا دوکف دست نان لواش ک سبک تره با پنیر .مصرف چای با خرما وکشمش روزی ۳ لیوان دارم.کلیه سمت راستم یه شن داره نمیتونم چایی رو قطع کنم مصرف اب وچایی زیاده .مصرف قندو چربی و شکر در حدی کمه ک میشه گفت مصرفم در حد صفره.ابغور و سرکه سیب روزانه در حد دوقاشق از هرکدوم .پفیلا درماه از این ساده هاش میگیرم ب عنوان شام یا میان وعده مصرف میکنم ک سیرم کنه دیگه هوس چیزی نکنم .قص مکمل ففول و ویتامین سی و زینک و مکمل پوست ومو ناخن بنام ساپلاس مدز و ویتامین eو دی وفولیک اسید ایرانی مصرف میکنم گاهی هم بیوتین همهمکمل هارو باهم مصرف نمیکنم روزی ۳ تا ب انتخاب از هرکدوم ک توی رژیم موهام نریزه لازمه بگم توی اقدامم هستم و خیلی رعایت دارم میکنم ک کمبود پروتین و ویتامین نگیرم تا جایی ک بتونم وجا داشته باشم میوه از همه نوع میخورم مصرف گوشتمم توی خورشت .
یا سیخ مززنم هر دوماه یبار .میخواستم اجیلم وارد رژیمم کنم ک هنوز متاسفانه نخریدم