2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوش جونت هستی جونم . فکر نکنم دلم بخواد امتحان کنم . اما یادم میمونه .. خوشحالم خوش گذشته امروز داشتم پیاده روی میکردم .دیدم همه ی گلها رو در اوردن داره جایگزین میشه گفتم ای داد چه حیف شد هستی شهر رو پر گل ندید .شهر واقعا گل بارون بود .
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
خاله جون من البته یک هفته هست که رژیم رو شروع کردم ولی چقدر خوشحالم که این افتخارو دارم با همراهی شما ادامه بدم من قدم 173 هست و وزنمم 77
اگر میخواهی قضاوتم کنی کفشهایم را بپوش راهم را قدم بزن دردهایم را بکش روزها و سالهایم را بگذران آنگاه قضاوتم کن
سلام دوستان من وزنم خوبه ولی دوبارزایمان کردم وشکم وپهلودارم برا همین میخوام فقط شکم وپهلواب کنم میشع بگیدچیکارکنم غذاهم کم میخورم تاشایدشکمم درس بشه درحدتوان اگه بچه هدم بذارن یکم ورزش میکنم اماشکم سرجاشه خوچیکارکنم
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....
وای خاله خیلی درس گرفتم از این جملتون ( فکر نکنم دلم بخواد امتحان کنم ) پس چرا من باید همه ی چیزای خوشمزه رو امتحان کنم؟؟؟ جدی خاله؟ دلم خواست...ایشالله بازم میام من که خیای خوشم اومد از شهرتون تاکید میکنم شهرتون خخخخ نه شوهرتون خخخ
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
عزیزم تاشهریوردوازده هفته مونده شماهفته ای یک کیلوهم کم کنی میشه دوازده کیلو
گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
2810