2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

خدایاشکرت

جواب ام آر ای عالی بود عاااالی 

جواب یک آزم عالی اونیکی هم پسفردا معلوم میشه عاشق خاله جون وتاپیکشو واهالیشم آقا ایمانم ک داداش گلمونه

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌹محمد مقتدای اهل عالم🌹محمد مصطفی آل عالم 🌹محمد رحمة للعالمین است🌹رسول آسمانی برزمین است...مبعث رسول اکرم بر آقا امام زمان عج و همگان مبارک

عید شما هم مبارک عزیزم 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

سلام خوبین؟

اومدم چنبار کامنت بذارم سایت راهم نداد 😕

خاله جون و بقیه دوستان امیدوارم خوب باشین😍

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

گزارش روز اول

خرما ٢٠

شیرکاکائو ٥٠

نان پنیر ١٠٠

ساقه طلایی ٢ عدد ١٠٠

تخم مرغ ابپز ٧٠

سیب زمینی ابپز ٨٠

پلو ٢ ق ٦٠

ماست ٥٠

نان ١٠٠

شکلات ١٠٠

میوه ( خیار و موز و کیوی) ٢٠٠

کیک تولد یکمی خوردم ٥٠

پیتزا ٥٠٠

ورزش ٢ ساعت فیتنس

جمع١٤٨٠

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!

سلام.روز همگی بخیر.امیدوارم روزگارتون خوش و بی دردسر و ناراحتی باشه و بمونه.در حال حاضر یه ایمان زیر 80 کیلو داره براتون پست میزاره.بالاخره موفق شدم دهه هشتاد رو رد کنم و برسم به هفتاد.البته گرمی.الان 79 و نیم شدم.اینم زورم برسه کم کنم دیگه حسابی هلویی میشم برا هلوم.  

2810