2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست

وووی نی نی سایت واس چی اینطوری شده به این همه پیشرفتش عادت ندارم 

همون قدیمیه بهتر بود همش پست تکرااااااری  

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...
وووی نی نی سایت واس چی اینطوری شده به این همه پیشرفتش عادت ندارم همون قدیمیه بهتر بود همش پست تکرااااااری

شبنننمممم  من هم دارم روانی میشم این دیگه چه وضعیتیه 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نان 125

پنیر 35

خرما 20

نان 175

خوراک 320

ماست 50

تخمه کدو 110

کیک خیی کوچولو100

جمعا 935

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

سلام نیکیتام . هممون شوک شدیم . اما به نظرم اگر مشگلاتش رو رفع کنند خوب میشه خیلی چیزهای خوبی بهش اضافه شده 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

خیلی درگیری داشتم ازقبل عیدتاالان کلا دوباربیشترسایت نیومدم چهاردهم جشن داداشموبه سلامتی گرفتیم برگشتیم جنوب هنوزخستگیمون درنرفته پدرشوهرم عمل قلب بازداشتن دوباره اومدیم اینجا داغونیم کلا

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
2810