2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات فاطمه جون.دیروز میخاستم برات پست بزارم وقت نشد.شما یکی از انگیزه های من برای شروع کم خوری و رژیم بودی.یاده اوایل که اومدم این تاپبک خاله شمارو برام مثال زد و از اراده و تلاش,شما برام گفت.نا امید نشو فاطمه جون.دوباره دستتو بزار تو.دست خاله و ادامه بده.بی شک مطمئنم موفق میشی.تو میتونی فاطمه جون.فقط باید ناامیدی و بزاری کنار عزیزم
ساناز جون عزیزم لطف داری اون موقع هم من فقط با کمک خدا و راهنمایبهای خاله پیش رفتم ...الان دوروزه خیلی دارم سعی میکنم مراعات کنم ولی من مطمئنم خودمم تا ورزشو ادامه نکنم اتفاقی نمیافته باید هرجوری شده ورزشو شروع کنم
اگر امکانشو داری تو حیاط,خونه یا محوطه اپارتمان پیاده روی و شروع کن.فوقش,شبا با شوهرت قشنگ برید پارکی جایی پیاده روی.اگر میتونی پارک برو.من مهد دخترم بهترین امکان پیاده روی شد برام.ساعت ۸که میزارمش مهد میرم پارک تا ۹.پیاده روی و ورزش صبحگاهی.تو هفته تقریبا ۵روز میرم
خیلی عالیه.ما آپارتمانیم متاسفانه امکان پیاده روی اینجا نیست برام ولی یه پارک خیلی عالی مخصوص پیاده روی نزدیک خونمون یافتیم تو فکرشم استارتشو برنم و شروع کنم شبها پیاده روی رو من تو روز اگه ورزش کنم تمام انرژی روزم تحلیل میره فقط باید شب پیاده روی کنم و بخابم😐
فاطمه جونم اگر با میوه اوکی هستی صبح و شب میوه بخور ناهار فقط پختنی بخور ورزش هم حتماااااا بکن . با این روش تا عید یک تکون اساسی میخوری
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2810