2777
2789
عنوان

کالسکه چی بگیرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3000 بازدید | 17 پست
خیییلی نیازه.من که به نظرم جزو خریدای ضروریه.آغوشی هم براما نیاز بود تا ۶ ماهگی ازش استفاده کردیم بر ...

دقیقا ..من مسافرتام کالسکه نباشه هم خودم اذیت میشم هم بچه له میشه..مخصوصأ اگه کوچیک باشه..برا بچه اولم دو سه سال بعد به بعدش رانو گرفتم اونم عالیه برا مسافرت و پیاده روی اینا..

￵باران همه زندگیم

من یک دونه بزرگ مامانم برای سیسمونی خریده بود نوی نو و.ند دادم خیریه ولی یه دونه عصایی خریدم واقعا عصای دستم بود تا سه سالگی هم استفاده کردم شاید هم بیشتر. چون سفر زیاد می رفتیم هم کالسکه بود هم ساک خرید خیلی راضی بودم همه جا همراهم بود تا بچه ها کوچیکه بودن همیشه صندوق عقب ماشین بود

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مثلا دوست ندارم بچه سه ساله رو با کالسکه این ور و اونور ببرم نمیدونم هر کی نظرش یه چیزیه از نظر م ...

من تو اطرافیان تازه بچه دو سالو نیم به بعدش  که میشه علاقه به کالسکه پیدا میکنه🤣.من اگه کالسکه نبرم و بخوام تنهایی برم باهاش بیرون دیوونه م میکنه از بس بعد از نیم ساعت میگه خسته شدم