2777
2789

بله غذاشو مدیریت کن

برادر من زود و کم وزن دنیا اومد تا ۷ ۸ سالگی هم ریز نقش بود و هیچی نمیخورد 

یهو شروع کرد به خوردن 

خیلی بیش از حد پر خوری میکرد و مادرمم هیچی نمیگفت

مثلا ۵ تا شیرینی خامه ای رو تند تند میخوره

یا یه مرغ کامل سرخ کنی جلوش بذاری با یه دیس برنج میخوره

در حدی که ماها اصلا وحشت میکنیم 

هر چی هم به مادرم یا خودش میگفتم اهمیت نمیدادن

الان معده اش خراب شده هر چی میخوره بالا میاره،دکتر براش رژیم نوشته مثله آدم قندی

تست قند هم داده یکم بالا بوده

۱۲ سالشه🥲

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

نه هله هوله نمیخوره همین غذارو خیلی میخوره ماست شیر برنج وکلن همه چی،مثلا خرما شاید ۱۰تا پشت هم میخو ...

مشکل شما آرزوی منه انقد تقویتی میدم تا یه قاشق غذا میخورن بهتره جلوشو نگیری عوضش کلاس ورزشی بفرستی قد بکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت دختر من یک سالشه تا بحال لب به غذا نزده کلا از قاشق میترسه برو خداروشکر کن

دختر منم 😪🥲

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
بله غذاشو مدیریت کن برادر من زود و کم وزن دنیا اومد تا ۷ ۸ سالگی هم ریز نقش بود و هیچی نمیخورد  ...

وای چه بد،من سعی میکنم جلوشو بگیرم ولی خب دلمم نمیاد خدایی بچت گشنه بمونی خیلی سخته وقتی میخوره یه ملچ ملوچی میکنه ک نگو

نه هله هوله نمیخوره همین غذارو خیلی میخوره ماست شیر برنج وکلن همه چی،مثلا خرما شاید ۱۰تا پشت هم میخو ...

حتما اول ببر چکاب.زیاده رویه ۱۰ تا خرما.من دیدم بچه این مدلی .اگر بخایدتو خوردن بهش سخت بگیری بدتر میشه.باید تا میتونی سوخت وساز بدنشو زیاد کنی‌.حتما یه ورزش ببر با تحرک بالا

حتما اول ببر چکاب.زیاده رویه ۱۰ تا خرما.من دیدم بچه این مدلی .اگر بخایدتو خوردن بهش سخت بگیری بدتر م ...

اره تکواندو دوس داره میبرم تابستون اخه دوچرخه سواری هم زیادمیکنه،زیادم نمیخوابه تحرک زیادداره

پسرمن چاق شده خیلی

نه ديگه نذار معده اش عادت كنه! دختر برادرم جلوش رو نگرفتند الان خيلي چاق شده، عروسمون ميگفت ايهال شده بود برده بودم پيش دكتر ، و دكتر بستريش كرده بود اينم گريه ميكرد خانم دكتر كي خوب ميشه! دكتره بهش گفته بود از ايهال و بستري كردنش نترس! من جاي تو بودم به خاطر اضافه وزنش گريه ميكردم،  حتما كلاس ورزشي ثبت نامشون كنيم و غذاهاشونم دقت كنيم مقوي و به اندازه

وای چه بد،من سعی میکنم جلوشو بگیرم ولی خب دلمم نمیاد خدایی بچت گشنه بمونی خیلی سخته وقتی میخوره یه م ...

دقیقا برادر منم همینجوری با اشتها و ملچ مولوچ میخوره

اگر بچه ات و دوست داری برنامه غذاییش رو مدیریت کن

من به بچه هام و یه دونه شیرینی میدم اگر جشنی تولدی مهمونی چیزی بود یا خیلی وقت بود که نخورده باشن دوتا 

سومی و به هیچ عنوان نمیذارم بردارن

غذا هم به اندازه میریزم

جوریه که حق ندارن کم تر هم بخورن باید غذا شون رو کامل بخورن

فقط تو غذاهایی که خیلی علاقه دارن سخت گیری نمیکنم و هر چی بخورن مشکلی ندارم

البته دخترم کلا کم خوراکه اون بیشتر به هله هوله علاقه داره که همون رو براش مدیریت میکنم غذاشم مجبور میکنم بخوره

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

منم دخترم غذانمیخوره فقط شیر ولی پسرمم جاروبرقیه

ببخشید میتونم بپرسم دخترت چند وقتشه و وزنش چندکیلوس؟ 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
اره تکواندو دوس داره میبرم تابستون اخه دوچرخه سواری هم زیادمیکنه،زیادم نمیخوابه تحرک زیادداره

خودت میتونی تا حدودی کالری غذاشو کنترل کنی.مثلا حداقل روغن رو تو غذاش بریزی.شیر ولبنیات کم چرب بهش بدی.غذاهای سرخ کردنی رو سعی کن حذف کنی.بیشتر بخارپز وتنوری.شکر ونمک رو هم خیلی کم استفاده کنی.حتما تو غذاش از سبزیجات وفیبر کافی استفاده کن.مثلا به جای پلوی سفید بهش هویج پلو بده یا عدس پلو یا سبری پلو واینا.با این کارا حداقل میتونی رژیم سالم خوری براش فراهم کنی.وگرنه بدنش آسیب میبینه

2810