2777
2789
عنوان

بیاید بگید کارم درسته یانه

69 بازدید | 4 پست

من بچه ک بودم چ ازنظر روحی چ مالی تامین بودیم سعی کردم بچه هامم همینطوری باشن چون به نظرم کمبودای کودکی ایندشونو خراب میکنه به نظرم با رویاهاشون زندگی میکنن پلرسال عید پسرم ک متوجه شد عید میشه وسال نو گفت بابا نوئل برامون کادومیاره نخاستم ناراحتش کنم گفتم نا جای بابانوئل عمو فیروز داریم براشون یه کادو خریدیم قایم کردیم پیدا کردن کلی ذوق کرد دندونش ک افتاد نگهداشت بزاره زیر بالشش پری دندونی ببره باز دلم نیومد بگم الکی صب برداشتم پول گذاشتم براش کارم اشتباه به نظرتون همسرم تعجب میکنه میگ حوصله داریا

عزیزم چه مادر با انگیزه و مهربونی خوش به حال بچه هاتون ولی این رو هم بدونید گاهی بچه های ما باید با حقایق و کمبود های زندگی مواجه بشن تا شخصیتشون کامل تر و منطقی تر بار بیاد وگرنه همیشه انتظارات. زیادی از زندگی دارن که اگه برآورده نشه آسیب میبینن و شخصیتشون ضعیف و پرتوقع بار میاد   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم چه مادر با انگیزه و مهربونی خوش به حال بچه هاتون ولی این رو هم بدونید گاهی بچه های ما باید با ...

واقعا دلم نمیاد دوس دارم این شادیای کوچیکو تجربه کنه وگرنه نسبت به چیزای دیگه سعی میکنم تعادلو حفظ کنم براش.باورمیکنی کادویی ک خریدم ۱۵تومن و پولی ک گذاشتم ۱۰تومن بود ولی اون یه دنیاخوشحال شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دلم نمیاد دوس دارم این شادیای کوچیکو تجربه کنه وگرنه نسبت به چیزای دیگه سعی میکنم تعادلو حفظ ک ...

اگه واقعا نسبت به مسائل دیگه تعادل رو رعایت میکنید و به اصطلاح لوس و زیاده خواهشون نمی‌کنید هیچ اشکالی نداره خیلی هم کار خوبی میکنید منم ایده گرفتم از کارهاتون عزیزم   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اگه واقعا نسبت به مسائل دیگه تعادل رو رعایت میکنید و به اصطلاح لوس و زیاده خواهشون نمی‌کنید هیچ اشکا ...

خب چرااوایل ک تک بچه بود هرچی میخاست سریع میخریدیم براش ولی الان یاد گرفته نمیشه هرچیو خواست داشته باشه.واقعا تو بچه ها اثر داره این کارا از نظر روحیه پسر من منتطره مدام عید بشه عنو فیروز بیاد 🤣🤣البته ک میدونه سالی یباره.رویاهاشون واقعا قشنگه بچه ها.