2777
2789
واقعا چطور مثلا مال من دوتاشونم پسرن از الان بهش میگم داداش کوچیکت بیاد باهم بازی میکنین میرین بیرون ...

ببین حدودا یه سه ماه طول میکشه ک دومی چشم و گوشش بازشه براش بخنده و واکنش نشون بده خب؟این سه ماه سخته من الان دومیم ۳ماهشع خب بازم از وقتی دوماهم رد کرد اوضاع خونه ما بهتره 

دختر بزرگم اون اوالا یهو جیغ میکشید بچه میپرید ازخواب  

توقع داشت مث قبل باهاش بازی کنم اما من درگیر بچه بودم  

میخاس بچه رو برداره بچه گردن نگرفته بود نمیشد الان بازم گرپنش بهتره میزارم دامنش خوشحال میشه 

کم کم دختر بزرگم عادت کرد الانم انقده باهاش حرف میزنم و مازشو میکشم ک

با دومیه خوبه 

ببین همه توجهتون معطوفه اولی باشه اماااا بازم مننظزه رفتارایی ک نداشته و تازه پیدا میکنه باشید 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
وقتی مستقل شدیم پسرم خیلی گریه میکرد همش دوس داشت بریم خونه فامیل ولی با خودم میگم حتما خدا صلاح مید ...

اره عزیزم خدا بهتر از ما صلاح مارو میدونسته 

منم همینجور شدم ناشکری نکنیا صلاحت توش بوده 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین حدودا یه سه ماه طول میکشه ک دومی چشم و گوشش بازشه براش بخنده و واکنش نشون بده خب؟این سه ماه سخت ...

وقتی کاری داشته باشین مثلا حموم اینا برین دوتاشونو کجا میذارین بعضی بچه ها بخاطر حسودیشون میخوان بچه کوچیکو بزنن مثلا

وقتی مستقل شدیم پسرم خیلی گریه میکرد همش دوس داشت بریم خونه فامیل ولی با خودم میگم حتما خدا صلاح مید ...

من دخترم اصلااا تو این ۴سال جایی نمونده از وقتی دومی بدنیا اومده دو دفعه رفته خونه مادرشوهرم دیشب ک اومدیم از اونجا با گریه اومده چون میخاسته اونجا بمونه اما اجازه ندادم درصورتی ک فبله بدنیا اومدن دومی اصلااا خونه کسی نمیموند

اره عزیزم خدا بهتر از ما صلاح مارو میدونسته  منم همینجور شدم ناشکری نکنیا صلاحت توش بوده&nb ...

بخدا انقد ناشکری کردم بچم که ۷ ماهه شد کلا افتادم بیمارستانا 

وقتی کاری داشته باشین مثلا حموم اینا برین دوتاشونو کجا میذارین بعضی بچه ها بخاطر حسودیشون می ...

اره ببین مثلا یهو دستشو فشار میده یهو دستاشو میکشه من اصلااا تنهاشون نمیزارم حموم دستشویی کارایی ک میبینم سرم بهشون گرم میشه وقتایی انجام میدم ک مادرشوهری مامانی شوهری کسی پیششون باشه 

اصلاااا تنهاشون نزار

من یه هفته بود زایمان کرده بودم  پدرشوهرم اومد خونمون اولی اومد بوسش کنه دومی رو بخدا اگ گازش گرفته بود بهتر بود از بس سفت بوسش کرد ک اشکش دراومدنمیزاشت بچه رو برش دارم پدرشوهرم از بس ترسید گف تووو دیگ حتی ناهارم نپزی کسی نمیگ چرااا فقط ۴چشمی مواظب جون اون بچه باش ک این نکشتش بببین تااااچ حد 

بخدا انقد ناشکری کردم بچم که ۷ ماهه شد کلا افتادم بیمارستانا  

نکن بخدا بزار بدنیا بیاد همچین مهرش بدلت میفته دومی هم براخودش عزیزه منم یهویی باردارشدم اما الان چونمم براش میدم تازه ۳ماهشه انقده خودشو جا کرده برا اولی انقده دست و پا میزنه او او میگ ک بیاد باهاش حرف بزنه 

اره ببین مثلا یهو دستشو فشار میده یهو دستاشو میکشه من اصلااا تنهاشون نمیزارم حموم دستشویی کارایی ک م ...

وای خداایااا مادرشوهرمن اصلاااا به دردم نمیخوره همسایمونه کاری داشته باشمم کلا یه سر بهم نمیزنه ولی وقتایی که کار داشته باشم یا مهمون اینا مجبورم بزرگه رو بدم باباش با خودش ببره بیرون تا اینکه تموم شدم

واقعا خیلی سخته 

بببین فقط خیییلی عصبی نشو‌ک نقطه ضعف دستش بیاد ک اره مامانی رو بچه حساسه برم مامانی رو حرص بدم اون الان از تو کینه ممکنه بگیره 

ممکنم هس نشه اینجوری اما اینا رو میگم بدونی اگ شد تنها نیستی

وای خداایااا مادرشوهرمن اصلاااا به دردم نمیخوره همسایمونه کاری داشته باشمم کلا یه سر بهم نمیزنه ولی ...

خب حموم و اینا رو هم بزاروقتایی ک شوهرت هس برو بهش بگو باید کمک کنی و من واقعا نمیرسم اونم پدره میبینه 

باید کاراشو ردیف کنه بیشتر برا خانواده وقت بزاره

خیلی پرحرفی کردم اما اینا و گفتم بدونی عزیزم اولا تنها نیستی دوما استرست طبیعیه و سعی کن کمتر بهش فک کنی ک عصبی نشی

بببین فقط خیییلی عصبی نشو‌ک نقطه ضعف دستش بیاد ک اره مامانی رو بچه حساسه برم مامانی رو حرص بدم اون ا ...

درواقع ادم صبوری ام پسرم درحدی شلوغه هرکی میبینه میگه چجوری اینو نگه میداری ولی از وقتی باردارم کلا حوصلم نمیکشه همش سرش داد میزنم بعد دلم خیلی میسوزه براش انشالله بعد زایمانم دیگه مث قبل باشم 

درواقع ادم صبوری ام پسرم درحدی شلوغه هرکی میبینه میگه چجوری اینو نگه میداری ولی از وقتی باردارم کلا ...

مولتی و اهن کلسیمتو قط نکن خودتم خسته نکن جرصم نخور مث قبل میشی 

منم تو بارداری خیلی بد بودم اما الان خیلی بهترم 

خیلی پرحرفی کردم اما اینا و گفتم بدونی عزیزم اولا تنها نیستی دوما استرست طبیعیه و سعی کن کمتر بهش فک ...

نه عزیزم منم میخوام با یکی دردودل کنم یکم اروم بگیرم

2810