2777
2789
نه عزیزم منم میخوام با یکی دردودل کنم یکم اروم بگیرم

ببین خودت باید خودتو درک کنی بخدا من هنوزم مثه پیش ب خونه رندگیم نمیرسم چون جرات تنها گذاشتنشونو‌ندارم انقدریه لباساشو بشورم یه چیز بخورم یه چیز بدم بزرگه بخوره ناهار بپزم عوض کنم بچه رو شیرش بدم اروغشو بگیرم و نهایت جارو و گردگیری مث قبل اصلااااا هنو نمیتونم ب خونه برسم اولا خیییلی ناراحت بودم الان میگم قرار نیس خودمو بکشم ک 

ول کن‌من‌دوتا بچه تارم باید به اونا برسم و اینجوریه ک بیشتر وقتم صرف بچه داریه 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خودت باید خودتو درک کنی بخدا من هنوزم مثه پیش ب خونه رندگیم نمیرسم چون جرات تنها گذاشتنشونو‌ندا ...

اره واقعا مامانم همیشه میگه یه سال برای بچه بذار یه سال برا خونت

اره واقعا مامانم همیشه میگه یه سال برای بچه بذار یه سال برا خونت

اصلااا توقع بیحا‌ازخودت نداشته باش ک فقط داغون‌میکنی‌خودتو 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
وای کاش یکی مث شما پیشم بود چقد اعتماد بنفس ادمو بالا میبرین 

قربونت برم عزیزم کاری نکردم  بخدا اگ نزدیکت بودم. خوشحال میشدم بیشتر کمکت‌کنم چون خودم این روزا رو گذروندم میدونم چقد‌سخته الان برات و دلهره تاری اما خودتو نباز اونی ک بهت‌داده صبر و تحملشو زودتر بهت‌داده

قربونت برم عزیزم کاری نکردم  بخدا اگ نزدیکت بودم. خوشحال میشدم بیشتر کمکت‌کنم چون خودم این روزا ...

فداتشم انشالله این روزا بگذره بچه هامونم خیلی زود بزرگ شن دیگه ماهم به خودمون برسیم

فداتشم انشالله این روزا بگذره بچه هامونم خیلی زود بزرگ شن دیگه ماهم به خودمون برسیم

ان شا الله عزیزم بخدا من خودم الان انقده دلم برا یه مسافرت راحت تنگ شده اما همش حس میکنم با بچه کوچیک اذیت میشم و منصرف میشم واقعا مادر شدن از خیلی چیزات باید بزنی 

خداکنه فقط بچه هامون باهم خوب باشن و پشتی هم باشن ک ماهم ب بزرگ شدنشون یه خستگی در کنیم

ان شا الله عزیزم بخدا من خودم الان انقده دلم برا یه مسافرت راحت تنگ شده اما همش حس میکنم با بچه کوچی ...

بخدا تا دو یا سه ساله نشن ادم نمیتونه مسافرت بره مسافرت مهمونی بازار گردی همشون میمونه 

بخدا تا دو یا سه ساله نشن ادم نمیتونه مسافرت بره مسافرت مهمونی بازار گردی همشون میمونه 

اره یه ارایشگاه برا رنگ‌موهم نمیتونی بری خیلی ادم گرفتار میشه