2777
2789
عنوان

باز هم ختنه سورون!! (مرحله۲)

510 بازدید | 19 پست

بازم سلام!

بچه ها ممنون! انقدر استقبال از نظر سنجی قبل خوب بود که ترغیب شدم وارد مرحله بعد بشم! (لطفاً اگه تو نظرسنجی قبلی شرکت نکردین حتماً شرکت کنید!)

اما این بار درباره نحوه برگزاری ختنه سورون می‌خوایم بدونیم! چه اونایی که رفتن چه اونایی که رسم دارن ولی نرفتن و چه اونایی که فقط شنیدن! بگید ختنه سورون در بین اقوام و همشهری های شما چطور برگزار میشه؟

تعداد رای : 38
نظرسنجی
بچه رو وقتی نوزاده ختنه میکنن و همون موقع هم براش جشن میگیرن
12
31%
بچه رو وقتی نوزاده ختنه می کنن ولی وقتی بزرگتر شد بعد براش جشن میگیرن
4
10%
بچه رو وقتی بزرگتر شد ختنه می کنن و همون موقع هم براش جشن میگیرن
7
18%
هیچکدوم! تو نظرات می نویسم
15
39%

بچه رووقتی نوزاده ختنه میکنن وتمام .این چیه که بخوان واسش جشن بگیرن 😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جشن نمیگیریم 

ما رسم داریم چشن شب شیش میگیریم براساس داستان هایی ک تو گذشته هابوده یجورایی خرافات برامون مرسومه

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
من واسه جای خصوصی بچم دادار دودور راه نمیندازم جمع کنین این رسم های مسخره رو

حق🫡

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
من واسه جای خصوصی بچم دادار دودور راه نمیندازم جمع کنین این رسم های مسخره رو

همینوبگو .بچه بیچاره داره اذیت میشه ودردمیکشه بعدپدرومادروفک وفامیل دارن واسه خودشون جشن میگیرن 

کاش به جاجشن به بچه ی بیچاره میرسیدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
2810