2777
2789

من چی بگم این وسط

نه کابینت زدم نه کمد دیواری

وسایلا تو کارتن وسط پذیراییه

یه اتاق دور تا دور پر بقچه زیپ دار و لباس

یه اتاق فقط ۴ تا تشک تخت گذاشتیم برا خواب

یه فرش وسط پذیرایی 

اجاق و ماشین ظرفشویی و یخچالم کنار دیوار

پاشو قدر نعمتاتو بدون خونه تو دست گل کن

هر چقدر وسایلارو جابجا میکنم یکم مرتب بشن بدتر بهم میریزن

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم
من کمد لباسام ترکیده همه لباسام تو اتاق پخش وپلان چجوری درستشون کنم حوصله ام نمیکشه من و شوهرم و بچ ...

عاشق جمع کردن کمدم لذت خاصی میده وقتی کمدو مرتب میکنی ارامش مبده اصلا

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق جمع کردن کمدم لذت خاصی میده وقتی کمدو مرتب میکنی ارامش مبده اصلا

تولوخدااااا بیاااا مرتب کن کمدامو عافلین😢🥺😫

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
تولوخدااااا بیاااا مرتب کن کمدامو عافلین😢🥺😫

باورکن الان پیشت بودم خودم مرتب میکردم برات پاشو تنبلی نکن به حس خوبه بعد مرتب شدنش فک کن

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
باورکن الان پیشت بودم خودم مرتب میکردم برات پاشو تنبلی نکن به حس خوبه بعد مرتب شدنش فک کن

آره اصن یه ذوق و شوق خاصی داده کمدو باز کنی ببینی کمدت مرتبه 

من همیشه ساک ب دستم واسه همین کمدام نامرتبه😫

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
تو دوست خوب منی😍😅

😍😘چشمام اکلیلی شد