2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول بلند شو شام بگذار یک ساعت و نیم دیگ افطار دوم ظرفارو بشور

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

من کمد لباسام ترکیده همه لباسام تو اتاق پخش وپلان چجوری درستشون کنم حوصله ام نمیکشه

من و شوهرم و بچه هام قاطی پاتی شدن 🥺

یه راهکار بدین زودی جمع بشن عافلین😢

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
منم امروز لش ترینم

من باردارم جالبه خونه مامانم میرم تمیزکاری کمکش بعدخونه خودم نمیدونم‌چرا اصن حسش نیس از صب بیکارم توخونه ولی تصن نمیتونم پاشم انگار

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
من کمد لباسام ترکیده همه لباسام تو اتاق پخش وپلان چجوری درستشون کنم حوصله ام نمیکشه من و شوهرم و بچ ...

اول هر کدومو جداشون کن بذار توی کمد بعد بگو مثلا اول کمد خودمو مرتب کنم بعد شوهروبعد بچه ها.... همه با هم که باشه زیاد دیده میشه فک میکنی خیلی سخته

اول هر کدومو جداشون کن بذار توی کمد بعد بگو مثلا اول کمد خودمو مرتب کنم بعد شوهروبعد بچه ها.... همه ...

منم گفتم اینکارو بکنم ولی مشکلم حوصله ام نمیکشه این روزاس که شوهرم منفجر بشه سرم😫

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
2810