2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست
واای زیاده.. بنظرتون اصلا مهمونی بدم یانه.اینطوری انگاز هزینه خیلی میشع

نه نگران نباشید سالی یک بار دیگه در عوض بچه تون برای همیشه تولدش رو فراموش نمی کنه این روزها ۵ میلیون واقعا پولی نیست

کاربر آقا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دقت کنید مهموناش ۳۰ نفر هست.  بعدم یه شیشه سس مایونز متوسط ۵۰ تومن هست. مرغ کیلویی ۶۷ ه ...

انگار بعد از عید کیک و شیرینی گرونتر هم شده من پارسال کیک یک کیلویی رو ۱۷۰ گرفته بودم؛ یه نوع شیرینی قبل از عید ۹۰ بود بعد از عید ۱۲۰ شده! تقریبا همه چی در عرض ده روز قبل از عید و بعد از عید ده بیست درصد گرون شده واقعا مسخره اس

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
اخع میوه هم یادم رفت بگم.وای اصلا فک نمیکردم اینقد بشه باید ی فکر اساسی کنم.اخع کادو زیادم نمیارن ک ...

میدونی چیکار کن

میوه سیب و پرتقالو خیار میشه ۵۰۰ برا ۳۰ نفر

کیکتم حداقل میشه ۸۰۰ ک بخای برش کوچیک بزنی ها.

کیک ساده خودت بپز 

شامم سالاد الویه بده . کاهو و دلستر . نان ساندویجی.تمام

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍
اخع میوه هم یادم رفت بگم.وای اصلا فک نمیکردم اینقد بشه باید ی فکر اساسی کنم.اخع کادو زیادم نمیارن ک ...

پس بیخیال شو .یه کیلو کیک بگیر خانوادگی با شوهر و بچه هات دورهم جشن بگیرین دیگه مهمون دعوت نکن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
واسه سي نفره هفتصد كه ١٥ نفر ميخورن ١٥ نفر نگاه ميكنن😂😂😂😂😂

خب کوچیکش کنه😂😂

خدایا به هرکسی که دلش نی نی میخواد یه نی نی سالم عطا کن🙏🥺 .. خدایا تو دلیمو برام نگه دار 🙏😍
خب خیارشور گرونه سیب زمینی  مرغم برا ۱۰ نفر من دوتا سینه میپزم تخم مرغم چنتا میخاد یه سس بز ...

نخورد فرنگی ی چیز اضافس 

نریزی هم هیچی نمیشه ..

واس ۳۰ نفر نهایت بشه ۵۰۰

یا ۵۵۰ 

ن بیشتر ...

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
2810