2777
2789

قدش ۶۵ بود وزنش ۶ونیم

دورسزش ۴۴

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶

پسر من موقع تولد دور سرش بزرگ بود دکتر گفت باید چندوقت بعد بیاری معاینه اگه کوچیک شده بود مشکل نداره اگه بزرگ تر شده باشه باید تحت درمان قرار بگیره

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
پسر من موقع تولد دور سرش بزرگ بود دکتر گفت باید چندوقت بعد بیاری معاینه اگه کوچیک شده بود مشکل نداره ...

نه موقع تولر براپسرمن خوب بود ۴ ماهشه

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کله بچه خواهرم میگفتند بزرگه هزار جا بیچاره رو فرستادند بیچاره از استرس جون به لب شد 

آخرم خداروشکر سالم بود 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

جوش نزن ارثیه پسر جاری منم سرش بزرگ بود اونم انقد استرس داشت 

الان خداروشکر بزرگ شده خوب شده انقدم ماشاالله بهش خوشگل و قد بلنده البته الان ۶ سالشه 

سر باباش بزرگ بود سر پسرشم بزرگ شد 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 

خواهر من جون به لب شد.تو بهداشت مب‌گفتن دور سرش زیاده می‌بردش متخصص می‌گفت عادیه‌.این پروسه یه سال طول کشید.آخرسر بردنش یه فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفت دیگه جای نبرش بچه ت سالمه.تمام.الانم کله ش گنده س😄

دوست منو بهش گفتن سر پسرش بزرگ هزارتا دکتر برد یه بار شوهرش برده بودش دکتر 

دکتر به شوهرش نگاه کرده بود گفته بود خب سر خودت اینقدر بزرگ بچتم کشیده به خودت برش دار ببرش الانم ۲ سالش

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)
به دنیااومد ۳۵ بود 

کاملا طبیعیه نوزاد تا ۶ ماهگی هر ماه باید دور سرش ۲ سانتی متر زیاد شه که کاملا نرماله رشدش نگران نباش بعد ۶ ماهگیم هر ماه ۱ سانت کافیه 

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':