2777
2789
عنوان

کمک فوری درخصوص مشکل با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 6260 بازدید | 58 پست
میبخشید خانوما...
داشتم تایپ میکردم..باید اول تایپ میکردم بعد مینوشتم

ممنون که زود اومدین
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم یعنی چی که به نامش کنی الان که بنامش نیست و تو واسه خونه خریدن زحمت کشیدی و حتی تو این مدت پول تو جیبی به تو نداده داره اینکارا رو می کنه وای به روزی که بهخ نامش کنی پرتت نکنه بیرون
اصلا محلش نده چه معنی می ده خونوادش واستون تصمیم بگیرن راست می گن کمکتون می کردن ببین درسته زندگیته گلم اما تا کی می خوای نازشو بخری بزار احساس کنه مرد شده وظیفه داره با زدن خونه همه چیز درست میشه؟؟؟؟؟
این اخلاقی کع توش نهادینه شده درست میشه ؟با برخوردش با تو؟؟؟؟؟؟یا احساس مسئولیتش زیاد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اشتباه محض اصلا فکرشو نکن تهییه خونه و ...وظیفه مرده اگخ تو می گفتی اون بنامت می زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس حالا که به نامش نکنم بیام باقی قسطها رو خودم بدم؟اما لجم میگیره میترسم قسط نده پولاش رو جمع کنه بره خارج....!!

میگن ندیده که دیده میشه ..عقل از سرش پریده میشه..
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
توی اون 4 ماه که قهر بود اصلا یک ریال حتی برای خونه هم خرید نکرد و خودش شام و صبحانه و نهارش رو بیرون میخورد

خدا رو شکر که من اینجا خانوادم رو داشتم و دستم توی جیب خودم بود
بهش بگو چند ساله خونه بابام بی اجاره نشستی اونا رو بذار به حساب اجاره
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
پس حالا که به نامش نکنم بیام باقی قسطها رو خودم بدم؟اما لجم میگیره میترسم قسط نده پولاش رو جمع کنه بره خارج....!!
بهش بگو چون وظیفه تو بود خانه بگیری ازم بخر تا به اسمت کنم....بعد خودت برو یک خونه دیگه برای خودت بخر....هم خانه هم جهیزیه از تو........وای ازدست این قوم شوهر
دیروزبرای کودکی گریستم که کفش نداشت...امروزبرای مردی که پاندارد...فردابرای خود که هیچ!!!!!!!!

خیلی خواستگارای خوبی داشتم ..اینقدر از خودش زبون بازی در آورده بود که خر شدم...!!!

نگفت حتی تصدیق هم نداره...

اگه همین رو گفته بود میفهمیدم چقدر بیخیاله...!!!

آخه آدم توی زندگی مشترک از این حرفا میزنه..میترسم سرلج بیفته
اصلا هیچی به نامش نکن . اصلااااااااااااااااااااا

اگر این مدلیه و مادرش اینطوریه بهتره به یکی از اقوامشون بگی.البته اگر خودت فکر میکنی فایده داره بگو. خیلی که نق زد یه دنگشو به نامش کن . البته بهتره قسطاشو خودت بدی . ولی اونطوری هم مطمئن باش میمونی بی پول و هیچی کارت زاره . برا همین بهتره بشینی با محبت هر روز هی حرف بزنی کوتاه نیا با حوصله هی حرف بزن . با محبت و این حرفا . تو همیشه پهلوشی ولی مادرش که نیست.تو میتونی بهتر میتونی روش تاثبر بزاری باید قوی باشی.
اگه همون روزایی که خونه پدرم بودیم اینحرفا رو زده بود میرفتم پولام رو سپرده میکردم و خودم رو راحت میکردمو سر کار هم نمیرفتم...

اعصابم خورده

:(
2810