2777
2789
عنوان

قرمه سبزی پزاش بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول سبزیتو با روغن کافی سرخ کن با شعله کم به مدت حداقل یه ساعت بعد اگه گوشتت گوسفند جوان هست  سرخش کن با پیاز داغ و زرد چوبه و فلبل  خوب تفت بده نمک و لیمو امانی بزن  ا کیلو سبزی پخته سرخ کن ربع کیلو لوبیا بزار با گوشت بپزه لوبیات خیس خورده باشه حداقل ۸ ساعت ۲ بار هم ابش عوض کن بزاز چند ساعت با گاز کم بپزه اب هم  اندازه بریز حداقل ا و نیم لیتر

من از ساعت سه میزارم بپزه ۱۲ حس میکنم زوده بازم نمیدونم

لوبیا رو هم یه قاشق به ازای هر نفر میریزم با دو سه قاشق اضافه

به جای قاشق مشت بسته هم میتونی بریزی فرقی نداره

من همون اول میزارم یه ده دقیقه میجوشه بعد با همون آبش میریزم روی ترکیب گوشت و پیازها بعد یه نیم ساعت سبزی و اضافه میکنم لوبیا ها له نمیشن

لیمو عمانی و عصاره گوشت هم میتونی بریزی بهترش میکنه

آخرش هم یه ملاقه آبغوره بریز 

خدایا شکرت🤲🍃
اول سبزیتو با روغن کافی سرخ کن با شعله کم به مدت حداقل یه ساعت بعد اگه گوشتت گوسفند جوان هست  س ...

ممنون از توضیح کاملتون.لوبیا رو جدابپزم یا اول کار بریزم با گوشت و سبزی بپزه؟

اگر می خوای غلیظ و خوش طعم تر شه  از اون رب کیلو لوبیا سه قاشق کم کن بهش یه قوطی کنسرو لوبیا چیتی کامل با سسش بریز توش یک و یک یا دلپذیر رب ساعت اخر اضافه کن قل بخوره بعد گاز خاموش کن

سلام برای مهمونی لوبیا رو جدا بپز ،چون خیس هم کردی،حتما یه تفت کوچیک بده بعد بزار بپزه ،چون آب لوبیا جز نفخ چیزی نداره،صبح بزار خورشتت بپزه،،در انتها لوبیا پخته ،نه له شده را همراه با لیمو و شنبلیله داغ و اگر داری کمی آب نارنج اضافه کن ،حتما نیم ساعت تا سه ربع آخر در خورشت را باز بزار و کم کم بجوشه،و اینکه یک قاشق و نیم تا دو قاشق لوبیا قبل خیس دادن برای هر نفر به اضافه چهار تکه گوشت،پیازت حتما ریز باشه که لعاب بده،آب قلم اگر داری دو تا ماست خوری،اگر نداری که هیچ،من خورشت را آماده می کنم ،برنج را هم همیشه ساعت چهار آبکش و حدود ساعت هفت فقط دم

ممنون از توضیح کاملتون.لوبیا رو جدابپزم یا اول کار بریزم با گوشت و سبزی بپزه؟

نه من خوزستانی ام عالی می شه قرمه هام نترس لوبیا خیس شده رو با گوشت و سبزی تفت به لیمو هم بزن  نترس همه رو بزار با هم بپزه  راز قرمه فقط سرخ شدن سبزیشه با شعله کم دو ساعت کم و بیش تفت بده فقط نسوزه پیشت

پیازت رو با رنده درشت رنده کن این بار با دستور من درست کن خوب شد تگم کن  یا تو همین صفحه پیام بزار نارنج و رب ورب انار نمی خواد فقط لیمو عمانی ۳ تا بنداز  کافیه  وقتی قرمه پخت در بیار پرتشون کن که له نشن غذات خرایب شه