2777
2789
زردیش امدبایین اماالان هنوزجشمهاش زرده وصورتش یک عالمه جوش ریز زده دوباره ببرمش دکتر یعنی
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من چند بار ازمایش خون داد بعد شانسمون دکتر طاهری رو دیدیم ایشون بهمون گفت ببرید بیمارستان ارش بخش ان ای سی یو
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
چند روزشه؟ دختر من 21 روزشه با دستگاه زردیش چک کردیم 7 هست دکتر گفت کم کم بر طرف میشه. بهتر ببری بیمارستان اونجا زردیش چک می کنن لازم باشه بستری می کنن دستگاه بیمارستان خیلی بهتره
CafeMom Tickers
پسرمنم همین شکلی بود دوشبم بیمارستان بود زردیش اومد پایین دوباره بالارفت تاچهل روزگی همین بود من خودم تو خونه رو گهوارش مهتابی کوچیک وصل کردم دوتا با چشم بند چشای پسرمو بستم البته موقعی که خوابیده بود میذاشتمش زیرمهتابی البته با یه فاصله مشخص چون زنداییم پرستاربود خودش اومد برام درست کرد شیرخشک بهش میدادم زود زودم بهش شیرمیدادم بعد سه روز کلا زردیش افتاد به ازمایش رفتم رفته بود بیلی روبینش روی نه
زردی پسر منم تا ۵۰ روز ادامه داشت هی بالامیرفت پایین میومد پنج روز هم تو دستگاه بود .البته دکترش اکیدا گفت مهتابی نذارید گفت پوست بچه رنگش سفید میشه دکتر رو گول میزنه
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
پسر منم تا چهل روز زردی داشت. سه روز اول تو دستگاه بود چون زردیش 19 بود و بعد سه روز شد 9. اما تا چهل روز زرد بود و دکتر میگفت سعی کن شیر خودتو مرتب و زیاد بهش بدی. پسر منم نمیگرفت و مکافاتی داشتیم جوری که به شیر خشک رو آوردم و اینقدر ور رفتم تا بالاخره گرفت البته ختنشم کردیم و برخی قدیمیا میگفتن ختنه زردی رو خوب میکنه اگر پسره.
معمولا بچه هایی زردی طول کشیده دارن که یا گروه خونی پدر و مادر یه اشکالی داشته باشه که مال ما نداشت، یا بچه نارس باشه که تقریبا با احتساب خودم و پزشک بچه ما نه ماهش تموم بود یا... البته من گرمی زیاد خوردم تو بارداری که البته از نظر پزشکا خوردن گرمی ربطی نداره اما تجربی اثبات شده ربط داره. منم ترنجبین و شیرخشت زیاد دادم اما بی فایده تا وقتی که شیرم حسابی عالی شد و پسرم میخورد و سیر میشد.