2777
2789
عنوان

راننده بیشعور و خانواده محترم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 19 پست

دقیقا بعضی از خانواده ها بیست تا بچه هم بیارن کمه چون اینقدر خوب و باشعورن که باید مرتب تکثیر بشن اما بعضیا یه دونه هم بیارن زیاده

البته اونجور خانواده ها خداروشکر زیاد دیدم حتی توی همین سایت خودشونم به این نتیجه رسیدن یا بچه نمیخوان یا میگن یکی بسه،هر چند کاش همون یکی رو هم نمیاوردن منقرض میشدن زودتر

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)
من دو سه تا خانواده دیدم تو خونه وسواس شدید دارن چقدم ادعا دارن ولی با چشمهای خودم دیدم پوشک بچه شو ...

چقد خوب 😄 مامانم از بچگی تاکید کرده بود اگه پوست‌خوراکی یا آشغالی داشتم بندازمش سطل‌زباله یا تو دستم نگه دارم تا وقتی ک سطل‌زباله دیدم. بخشیش ب تربیت خانوادگی و بخش دیگش ب خود فرد مربوط میشه.

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خوب 😄 مامانم از بچگی تاکید کرده بود اگه پوست‌خوراکی یا آشغالی داشتم بندازمش سطل‌زباله یا تو دست ...

من دخترم که سه سالش بود کرونا اومد تو خیابون داشتیم میرفتیم یه خانمه ماسکشو پرت کرد پای درخت دخترم گفت مامان خانمه بی فرهنگ چقدر.. جااب بود خانمه ماسک رو اومد برداشت 

من از شوهر سابقم ی دختر دارم یبار دخترم گفت با عمش و مادرشوهرم رفتن استخر دختر عمش ک دوسه ساله است جیشش گرفته خانواده اون شوهرم خ ادعای تمیزیشون میشه عمش ب دخترم  گفته ببرش تو استخر ک هستین جیش کنه تمیزمیشه خودش 

حالم بهم خورد گفتم ب عمش میگفتی بچشو خودش ببره دست‌شویی 

حالا ظاهر اونا رو ببینین فک میکنین چقد تمیز و بهداشتی هستن ولی بارها دیدم دستشویی رو ی فرچه نمیکشن مادرشوهرسابقم