2777
2789
عنوان

راننده بیشعور و خانواده محترم :)

851 بازدید | 19 پست

امروز  یک کودک رو دیدم که از پنجره ماشینِ باباش نایلون پر از زباله را پرت کرد به کنار جاده ...

از کوزه همان برون طراوت که در اوست.

بدبختی اینه که پدر به بچه یاد میده که بنداز بیرون و اون بچه یا بچه ها این بی شعوری کامل را یاد میگیرن و نسل های بعدی بدتر و بدتر میشن، همینا به راننده های زن "توهین" میکنند.

وقتی میگیم" نمیتونی بچه بیار " همینه  

از بچه داری فقط روش ساختنشو بلدن؟!

والدین برای خرید ماشین و یخچال کلی تحقیق و مطالعه دارند اما برای ایجاد نسل جدید و بچه فقط طرز تهیه شو دوست دارند  

همین آدم توی جمع برات از فرهنگ دو هزار و پونصد ساله فرهنگ ، آزادی، پیشرفت غرب و انسانیت و شعور سخنرانی میکنه  

کسی که به "نمیتونی بچه نیار" گوش بده به " آشغال نریز " هم گوش میده.

*برون تراود

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از بهترین تاپیک های نی نی سایت👌🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نمیتونی بچه نیار.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بهشون  میگی میگه  وظیقه رفتگره جمع کنه ولی  واقعا ایا وظیفه رفتگر جمع کردن بی فرهنگی ...

جملت خیلی گاد بود 🗿

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >

من دو سه تا خانواده دیدم تو خونه وسواس شدید دارن چقدم ادعا دارن ولی با چشمهای خودم دیدم پوشک بچه شو تو طبیعت رها کرد. یا همسر من خیلی بانظم و سواسیه ولی تو بیرون اصلا رعایت نمیکنه همیشه سر این بحث داریم خداروشکر بچه ام ب خودم کشیده میدونه چقد حساسم نسبت ب محیط اطرافم

واقعا متنفرم از این کار یعنی چی از ماشین اشغال میندازن

منو شوهرم کوچیک ترین چیزم میندازیم داخل ماشین تو مشما

اگه مشما ام نباشه همینطوری میندازیم داخل ماشین شوهرم شب جمع میکنه میندازه سطل اشغال

🥀🌈
2810