2777
2789
عنوان

مامانا راهنمایی در مورد کودک دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست

[QUOTE=282659091]عزیزم از ۷ ماهگی زیر نظر پزشک کودکان و دبیر زبان براش سی دی های انگلیسی گرفتم [/QUOTاها

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم از دو سالگی کلمات رو انگلیسی میگفت چون مدام جم کید آموزش میداد  الان سالشه تمام حروف ...

بله دختر منم زیر نظر دکتر کودکان دو زبانه هس از اعداد و حروف و کلمات رو انگلیسی میگه 

از شیر بگیر ولی یهویی نه خیلی  کم کم که آسیب نبینه 

بین از شیر گرفتن واز پوشک گرقتن باید چندماه فاصله باشه حتما 

تاین مدت باهاش کار کن کلمه جیش وپی پی و...را یاد بگیره حتما  

واینکه تا وقتی زبان مادری ونتونسته حرف بزنه نباید زبان دیگه باهاش کار کنید همین باعث گیج شدن بچه وحرف نزدنش میشه همه مشاورهای کودک رد کردن این قضیه ی زبان دوم یادگرفتنتو این سن را

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
انگلیسیم حرف بزنه از رو کارتونایی که دیده فقط تکرار میکنه ،بعید میدونم معنیشو بدونه و صحبت  کنه

نه عزیزم کامل متوجه هس مثلا بیرون بردنی براش کلاه ک میزارم میگه hat 

انگلیسیم حرف بزنه از رو کارتونایی که دیده فقط تکرار میکنه ،بعید میدونم معنیشو بدونه و صحبت  کنه

😁اخی😂😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
پسر من ۲.۵ سالش بود کرونا اومد تموم رفت و امدا تعطیل شد  یهو زبون باز کرد با وجودیکه همش تنها ...

آره فک میکنن هنر کردن ولی واقعا اسیب میخوره بچه واکثرا هم یبوست میشن به خاطر ترسی که دارن یا امادگی که ندارن 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
از شیر بگیر ولی یهویی نه خیلی  کم کم که آسیب نبینه  بین از شیر گرفتن واز پوشک گرقتن باید ...

عزیزم با دکتر کودکان دو زبانه ک حرف زدم میگه من کم کاری کردم باهاش فارسی یا ترکی حرف نزدم 

بله دختر منم زیر نظر دکتر کودکان دو زبانه هس از اعداد و حروف و کلمات رو انگلیسی میگه 

عزیزم خدا حفظش کنه به نظر من واسه پوشک زوده من دخترم رو دو سالگی یبار گرفتم دیدم دو دقیقه یبار جیش میکنه دیدم فعلا زوده آمادگی نداره دو سال و چهار ماهش بود براش دستشویی فرنگی گرفتم خودشم ذوق داشت و تو سه روز موفق شدم از پوشک بگیرمش و شبا هم تا بیست روز پوشک کردم دیدم خشکه دیگه شبا هم از پوشک گرفتمش از اون موقع تا الان چند بار شب ها شلوارش رو خیس کرده که خب طبیعیه 

آره فک میکنن هنر کردن ولی واقعا اسیب میخوره بچه واکثرا هم یبوست میشن به خاطر ترسی که دارن یا امادگی ...

عزیزم مونده ب توانایی و رشد مغز کودک خود منو مامانم ۱۴ ماهگی از پوشک گرفته 

عزیزم ما ترکیم اون دکتر کودکان دپ زبانه هم میگه من باهاش فارسی حرف بزنم میشه سه تا زبان خیلی اعصابم ...

اره دیگه کاملا درست میگه ،فارسی رو باید قبل از انگلیسی یاد بگیره 🤷‍♀️

2810