2777
2789
عنوان

معجزه قطع ریزش مو🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 37390 بازدید | 56 پست
سلام خانم .شما ریزش موهاتون قطع شد ؟ تو روخدا اگه درمانی پیدا کردی به منم بگو 

سلام عزیزم

نه خیلی متاسفانه بدنم مشکل هورمونی داره و تخمدان پلی کیستیک کیستیک دلیل عمده ریزش موهام واسه اینه

ولی اصلاح سبک کردم و یسری مکمل خوردم کمتر شده حتما پزشک زنان برو سونو تخمدان و آزمایش هورمون بده

جدییی ؟؟؟  استفاده کردی نتیحه دیدی  ؟؟

من روغن فاخر ترکیبی وموردمخلوط کردم زدم عااااالی بودهم ریزش مورفع شد هم موهام بلندترشدن فقط۲یا۳باراستفاده کردم.خانمی که روغن فاخرداره خودش درست کرده شمارشونومیزارم اگ استفاده کردین وخوب بودحتما دعام کنید۰۹۰۲۴۰۲۰۶۹۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم به طور خلاصه مینویسم ایشالا مشکلتون رفع بشه 

اینی که میگم برای ریزش مو ، ضعیف و نازک شدن و... همه چیز هست فرقی نمیکنه پس دقت کنید 

اولا که علت ریش مو یا تغذیه س ، هورمونی، استرس ،سن ، دارویی،ژنتیک و چند علت دیگه 

اگر بعد از استفاده از شامپو ، دارو یا رژیم خاصی ریزش مو شروع شده فورا قطع کنید (البته دارو رو با مشورت دکتر )

دوش آب داغ ممنون ، بستن محکم مو ممنوع ، رژیم کم کالری ممنوع ، زدن روغن های عجیب غریب ممنوع 

میرسیم به زنتیک و هورمونی : اگر باردارید طبیعیه اگر رژیم بد دارید باید عوض کنید اگر نه باید از مکمل استفاده کنید حالا چه مکملی و میگم . اگر ارثی و زنتیکی مشکل دارید شاید نشه 100 % برطرف کرد اما میشه تا حد زیادی کم کرد 

اگر همه ی موارد و رعایت کردی و استرس هم کم کردی بهترین راه استفاده مکمل هاس .

توی مکمل های رشد و تقویت مو هم تا الان بهترینشون قرص فیتو بوده و من توصیه میکنم . 

3 دوره یعنی 3 تا شیشه 120 عددی مصرف کنی خودت متوجه میشی چی شده روز 2 عددد صبح ناشتا 

مصرف فیتو رو دست کم نگیر سر وقت چیزای ارزون تر و عجیب غریب هم نرو پشیمون میشی 

فقط انقدری که فیتو خراب و فیک داره هیچی نداره خیلی فروشگاه ها دارن ولی اکثرا فیکه تو توصیه های قبلیم چنتا فروشگاه معرفی میکردم

اما برای فیتو فقط اوردینری استور و معرفی میکنم چون فقط این داره اصلشو اونا هم که اصل فروش بودن ولی ندارن فیتو 

تو گوگل بزنید (فیتو اوردینری استور ) میاره براتون 

قیمتش زیاد نیست اگر میتونی 2 یا 3 بسته رو با هم بخر که گرون تر نشه . 

در ضمن اگر ورزش میکنید و رژیم کم کالری دارید برای همینه مشکل موهاتون برنج مرگ نیست دوستان بخورید هر کسی رژیم صفر کربوهیدارات میده خیانت کاره

سعی میکنم سوالاتتون و جواب بدم ولی واقعیت همه رو نمیرسم . امیدوارم که بدردتون خورده باشه . اگر عجله ای بود میتونید زنگ بزنید به همون فروشگاه که گفتم خودشونم راهنماییتون میکنن احتمالا

سلام من خیلی خرج موهام کردم

چندین سال خرج کردم دیگه مقدار کمی از موهام مونده بود همش ریخته بود داشتم روانی میشدم

ریزش موهام وحشتناک بود هر درمانی بگی انجام دادم

الان درمان و دارویی نیست که انجام نداده باشم زیبایی خانم‌ها به موهاشون دیگه

ریزش موهامم خیلی شدید بود

اصلا داشتم کچل میشدم

دارو خوردنی

تزریقی

لوسیون

موضعی

هرچی بگید زدم خوب نشد

ولی داشتم کچل میشدم دوستم یه خانمی رو معرفی کرد که از همدان دارو  ارسال میکرد.  شامپو و محلول برام فرستاد سر ۱۰ روز ریزش موهام کاملا قطع شد

الان شش ماهه استفاده میکنم تمام موهای ریخته شده درومده

منی که داشتم کچل میشدم موهام پرپشت شده خیلی راضی ام همش دعاش میکنم نجاتم داد

من گاهی بستری میشدم بخاطر ریزش موهام ولی الان دیگه این مشکلات ندارم

الهی خدا خیرش بده

بقران شماهم استفاده کنید میدونم دعام میکنید

خودم دیوانه شدم از ریزش موهام درک میکنم که کسانی که ریزش نو دارن چقد اذیت میشن

شماره خانمه رو میذارم انشاالله بحق علی مشکل شماهم حل بشه و برای منم دعا کنید ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

شامپو بایوفول هم قطع میکنه هم درمیاد دوباره

عزیزم چطوری استفاده کردین در هفته وندبار وتوضیح بدین و اگه از سرمش استفاده کردین ممنون میشم 

➰پـس چـرا دائـمـاً يـكسـانـہ حـال دوران؟
سلام من خیلی خرج موهام کردمچندین سال خرج کردم دیگه مقدار کمی از موهام مونده بود همش ریخته بود داشتم ...

سلام.الان موهاتون در چه حاله.ریزش قطع شده؟کل موهای ریخته شده در اومدن؟.....

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من بعد واکسن کرونا موهام ریخت نازک و افتضاح شد روز و شبم گریه بود درحالی که فقط ۲۵ سالم بود شقیقه هام کاملا مشخص میشد وحشتناک شده بود ...

کاری که کردم : 

پروسه درمان مو کار یکی دو روز نیست کار یه ماه دوماهم نیست حتما یه چکاپ کامل بدید اگه مشکل هورمونی و ... دارید تنها راهتون درمان همون مشکله مادرشوهرم هورمون مردانش زیاده داروهاشو نمیخوره ولی دائم تقویتی میخوره دریغ از تغییر ... با این کارا وقت خودتونو هدر ندید فقط درمان اون بیماری خاص رو پیش برید همراهش تقویتی بخورید

اگه مشکل جدی ندارید مثل همون کیست و هورمون و تیروئید و ... 

شروع میکنیم با صبر و حوصله با روحیه بالا ( اینو میگم حتی اگه موهاتون ژنتیکی مشکل داره بازم میشه تغییرش داد ) 

من ۲ ساله الان تمرکزم روی موهامه عالی شده خداروشکر کیف میکنم میبینمشون ❤️😍

۱ هر ۲ ماه یکبار نوک گیری فقط با قیچی توسط ارایشگر 

۲ امپول بیوتین بپانتین . ب کمپلکس . نوروبیون خیلی کمکم کردند خیلی عالی بودند مرتب باید تزریق بشه ولی هر کدوم سر یه دوره خاص نه همشون باهم ماهی یکبار و... اصلا اینکارو نکنید 

۳ شامپوی تقویتی خریدم سازگار با موی سر اول با اون چربی موهامو میگیرم بعدش با شامپو فاقد سولفات میشورم 

۴ روغن تراپی میکنم هر هفته  قبل حمام روغن زیتون ، سیاهدانه ، بادام ، رزماری ، کندوش عالی هستند مرتب روغن تراپی کنید یکساعت قبل حمام 

۵ موهامو دیگه با اب گرم نمیشورم با اب ولرم میشورم با موهام عین یه پارچه حریر رفتار میکنم

۶ قرص زینک عاااالیه ، قرص آهن با دوز مصرفی برای خانم هایی که کمخونی ندارند حتما مصرف کنید ، مولتی ویتامین یوروویتال ، قرص سیستین ب ۶ ، قرص زینک و ب کمپلکس 

۷ در کنار همه اینا پیاز زیاد مصرف کنید ، پودر سبوس چند غله برنج و گندم و ... هر روز همراه صبحانه با شیر یا اب گرم و ماست و... ، شیره انگور خیلی خوبه ، دمکرده تخم شنبلیله عالیه ولی بو میده متاسفانه 

من الان ۲ ساله تمرکزم رو موهامه خیلی خیلی بهتر شدم حتی همسرم میگه کم کم داره رو پیشونیتم مو در میاره 😁 با حوصله و روحیه بالا پیش برید مرتب حواستون به خودتون باشه اگه ژنتونم خراب باشه بازم میبینید حداقل ۲۰ درصد موهاتون فرق کرده 😍♥️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

سلام خانم .شما ریزش موهاتون قطع شد ؟ تو روخدا اگه درمانی پیدا کردی به منم بگو

دوست گلم اخر همین تاپیک تجربه خودمو گفتم بدون تبلیغ و ... بخونید ایشالا موهاتون خوب خوب میشه ❤️

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚