2777
2789
عنوان

معجزه قطع ریزش مو🥳

37390 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها

اگ معجزه ایی واستون شده اینجا بگین

اجرتون با خدا ایشالا به خواسته های دلتون برسید 

یه شامپوی خوبم معرفی کنید

واسه خودم قرص یونی زینک‌ خیلی خوب بود

شامپو بایوفول هم قطع میکنه هم درمیاد دوباره

انگلیسیشو میشه بنویسی عزیزم؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یونی زینکو چه موقع میخوردی اسی جون؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیشتر ببینید

من موهام وحشتناک میریخت بعد کرونا دکتر هم اثری نداشت

رفتم فروشگاه خیلی شانسی رفتم توی قفسه شامپو ها داشتم میخوندم دیدم نوشته شامپوی شون ضد ریزش مو صورتی بود گفتم امتحانش بد نیس برداشتم وقتی چند وقت زدم انگار معجزه شد نمیدونم 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
من موهام وحشتناک میریخت بعد کرونا دکتر هم اثری نداشت رفتم فروشگاه خیلی شانسی رفتم توی قفسه شامپو ها ...

اسمش چی بود؟ 

بیشتر ببینید
اسمش چی بود؟ 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
جدییی ؟؟؟  استفاده کردی نتیحه دیدی  ؟؟

اره شامپوی خیلی معروفیه تو رشد مجدد مو. من قسمتای جلوی سرم ک پوستش معلوم بود موهای ریز درومد قشنگ خوبیش اینه ماینوکسیدل نداره

اره شامپوی خیلی معروفیه تو رشد مجدد مو. من قسمتای جلوی سرم ک پوستش معلوم بود موهای ریز درومد قشنگ خو ...

میگم موی ریز درمیاد یعنی من کلا جلو موهام ک کمه مث موی عادی خودم درمیاد ؟؟ 

قیمتش چنده 

من ریزش مو ندارم فقط موهام کمن  کم هم نیستنا یکم جلوشون حس میکنم ضعیف شده 😐😂💔👩‍🦽

میگم موی ریز درمیاد یعنی من کلا جلو موهام ک کمه مث موی عادی خودم درمیاد ؟؟  قیمتش چنده  ...

منم مشکلم دقیقا مث شما جلوی مو بود پوست جلوی سرم از کم پشتی معلوم بود ولی قشنگ پر شد بعد دو دپره مصرف قشنگ موهام درومد.دیجی کالا داره ۸۵۰ اینطوراس فک کنم