2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 167 پست
غروب نه ۸صبح باید اونجا باشی.مونده ب مشکلت ک چی بشه ولی مطمعن باش فردابری ماه ب ماه دوباره باید بری

اهااا صبح 

خدا خیرت بده خوب شد گفتی 

پس من به این ماه نمیرسم دیگه ، سر فرصت نوبت بگیرم برم چیزایی که لازمه بنویسه ماه بعد پریود شدم انجام بدم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

خانوم تبریک میگم بهت 

داشتم تاپیکاتو می‌خوندم اونجا که غر میزدی چرا بچه دار نمیشی! فقط داشتم برات دعا میکردم 

بعدش رفتی ای وی اف 🥲تا جواب آزمایشت بیاد بنویسی سکته کردم 

خدارو شکر به خدا خیلی خوشحال شدم برات 

منم 7سالع نازایی دارم میرم رویان برام دعا کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهااا صبح خدا خیرت بده خوب شد گفتی پس من به این ماه نمیرسم دیگه ، سر فرصت نوبت بگیرم برم چیزایی که ل ...

انشائ الله ک خیره

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خانوم تبریک میگم بهت داشتم تاپیکاتو می‌خوندم اونجا که غر میزدی چرا بچه دار نمیشی! فقط داشتم برات دعا ...

ای جاااام عزیزدلی فداتشم اره بالاخره بعد ده سال خدا هدیه شو برامام فرستاد ۸روز دیگه بدنیامیاد

انشائ الله بحق علی اصغر حضرت رقیه دست پر بیای نتیجشو ببینی گلم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ممنون از جان دلم ترو خدا سر زایمان اگه یادت بود برام دعا کنم اسمم دنیاس

انشائ الله لایق باشم حتما.

برااینکه ممکنه یادم بره الان دعات میکنم ک مدیون نشم گلم.انشائ الله بحق خون پاک شهدای کربلا بحق جد بچم ک سیده هررررچ زودتر نتیجه ببینی بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی گلی که جواب دادی تو رو خدا برام دعا کن

فداتشم انشائ الله دست پر بیا گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم انشائ الله دست پر بیا گلم

انشالله 

عزیزم فقط سونو اینا رو تو خود بیمارستان انجام میدن؟

کدوم قسمته؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

من برای روز دوم پریودم موفق شدم با لادن کاشانی وقت بگیرم

همون روز که ویزیت میکنه سونو هم انجام میده بنظرت؟

برو بیمارستان دولتی یا نیمه دولتی یه جای خوب پیدا کن برو 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
انشالله عزیزم فقط سونو اینا رو تو خود بیمارستان انجام میدن؟کدوم قسمته؟

بری اونجا راهنمایی میکنن من الان بیشتراز ی ساله نرفتم توهرقسمت نگهبانی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40