2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 4518 بازدید | 167 پست
سلام عزیزم امیدوارم بهترینای این دنیا نصیبت بشه و صدالبته اولاد صالح و سالم درراس همه خوبیای دنیاس گ ...

سلام گلی چله شریفه رو چقد انجام میدی

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشقم بیا تاپیک اخرم امشب خوشحالیمو بادوستای گلی مثل شما تقسیم میکنم

سلام عزیزم، وقت بخیر،
دیدم خبر بارداریتونو گذاشتین🤩 تبریک میگم
منم تو پروسه ivf هستم
بیمارستان آرش
میخواستم ببینم شما از همونجا نتیجه گرفتین؟ تجربه ای دارین برام؟

سلام عزیزم، وقت بخیر، دیدم خبر بارداریتونو گذاشتین🤩 تبریک میگممنم تو پروسه ivf هستمبیمارستان آرشمیخ ...

عزیزم شما انتقال دادین؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
من اولی رو جنین تازه انتقال دادن که نگرفت ، دومین بار فریز انتقال دادم که گرفت الان باردارم، اگه بعد ...

فزیزم منم رویان انجام دادم پیش کدوم پزشک رفتی ک باردار شدید میشه بگی واسه من دکتر محیطی بود ولی منفی شد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

سلام عزیزم خوبی؟

ببخشید من این ماه میخواستم برم آرش 

پریود شدم گفتم فردا برم ببینم چی میگن چون گفتین روز دوم پریود سونو میکنن که تماس گرفتم با بیمارستان گفتن باید نوبت بگیری از طریق سایت بعد بیای

شما گفتی نیاز به نوبت دهی نداره همینطوری بری اوکیه،جدیدا برنامه شون عوض شده ینی؟از شهرستان میخام بیام میترسم بیام و بگن باید نوبت میگرفتین 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
سلام عزیزم خوبی؟ببخشید من این ماه میخواستم برم آرش پریود شدم گفتم فردا برم ببینم چی میگن چون گفتین ر ...

سلام گلم ممنون.بخدا نمیدونم حتما عوض شده ولی تاوقتی من میرفتم اصنننننن نیازی ب نوبت قبلی نبود.

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام گلم ممنون.بخدا نمیدونم حتما عوض شده ولی تاوقتی من میرفتم اصنننننن نیازی ب نوبت قبلی نبود.

وای قذبونت برم که آنلاینی 

منو یادته؟ گفتی ایتا پیام بده ،باهم صحبت کردیم ماه پیش

بنظرت همینطوری بیام همون روز نوبتم میشه؟

من امشب پریود شدم ،کی باید برم واسه تشکیل پرونده؟

شما بار اول که رفتی چند سیکلت بود و چیکار کرد ؟گفت کی بیا ویزیت بعدی رو؟

وای قذبونت برم که آنلاینی منو یادته؟ گفتی ایتا پیام بده ،باهم صحبت کردیم ماه پیشبنظرت همینطوری بیام ...

نمیدونم فداتشم مثل اینکه یکی از دوستان همینجا زنگ زدن بیمارستان گفتن باید از سایت نوبت بگیرین حتما عوض شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من امشب پریود شدم ،کی باید برم واسه تشکیل پرونده؟شما بار اول که رفتی چند سیکلت بود و چیکار کرد ؟گفت ...

روزی ک رفتم پریود نبودم پرونده تشکیل داد ی سری ازمایش و سونو پاپ اسمیر و عکس رنگی نوشت گفت روز دوم پریودت بیا برای سونو واژینال و اندازه فولیکول و تخنک و این چیزا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۸ شب باید خودمو برسونم درسته؟

چقدر طول میکشه نوبتم شه خیلی شلوغه؟

اگه روز دوم پریود که بهم گفتی سونو میکنه ضرورت نداشته باشه یا بشه مثلا یروز دیگه سونو کنن سر فرصت میرم ولی الان فردا میخاستم راه بیفتم تا غروب برسم برم ویزیت شم که الان زنگ زدم به اوپراتورش گفت باید نوبت بگیرین اینترنتی 

نمیدونم فداتشم مثل اینکه یکی از دوستان همینجا زنگ زدن بیمارستان گفتن باید از سایت نوبت بگیرین حتما ع ...

ای وای پس درسته شانس من اینطور شد 

تا ۸ شب باید خودمو برسونم درسته؟چقدر طول میکشه نوبتم شه خیلی شلوغه؟اگه روز دوم پریود که بهم گفتی سون ...

غروب نه ۸صبح باید اونجا باشی.

مونده ب مشکلت ک چی بشه ولی مطمعن باش فردابری ماه ب ماه دوباره باید بری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای پس درسته شانس من اینطور شد

توکل بخدا حالا ی بار شما حضوری برو ببین اصن شرایط چجوری بگو میخوام برم دکتر نازایی پذیرش شماره ی ۱

1
5
10
15
20
25
30
35
40