2777
2789
عنوان

ای وی اف

4527 بازدید | 167 پست

سلام دوستانی ک تجربه ای وی اف داشتین یا جدیدا انجام دادین میشه لطفا بگین کجا باهزینه ی کمتری انجام میدن من ۸ساله ازدواج کردم مشکل از همیرم و دوتا کورتاژ داشتم اخرین بار دکتر گفت خودتوداغون نکن برو ای وی اف ولی از هرکی پرسیدم میگن هزینش بالای۴۰میلیون و میتریم برم واقعا همچین مبلغی ندارم بخدا خودمم کسته مرده ی بچم فقط یدونه میخوام

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم 

برو تبریز اگه خواستی اسم دکترو میگم 

هزینه‌اش بالای۵۰هس 

دخترعموی مامانم انجام داده با اولین بار باردار شدن و الان یه دختر۱نیم سال دارن

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم  برو تبریز اگه خواستی اسم دکترو میگم  هزینه‌اش بالای۵۰هس  دخترعموی مامانم ان ...

خب فداتشم اول تاپیکم گفتم من اینقد هزینه ندارم وگرن خودم تهران هستم و بهترین دکترارو داره شنیدم جاهای دولتی ارزونتره ولی نمیدونم کجا برم ک جاش خوب باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بیمارستان شریعتی تهران انجام میدن هزینش کمتر از ده تومن در میاد

چه خووووب حتما پرس و جو میکنم ممنون گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب فداتشم اول تاپیکم گفتم من اینقد هزینه ندارم وگرن خودم تهران هستم و بهترین دکترارو داره شنیدم جاها ...

عزیزم 

ببخش من کامل نتونستم بخونم 

میتونی بری جاهای دولتی 

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
عزیزم  ببخش من کامل نتونستم بخونم  میتونی بری جاهای دولتی

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من مرکز رویان همین سال۱۴۰۱ انجام دادم ، هزینه پانکچر (تخمک کشی) حدود ۸ میلیون ، هزینه فریز کردن جنین که بستگی به تعداد جنینتم داره من ۳۵۰۰ دادم، هزینه هربار انتقال جنین فریز ۴۵۰۰، هزینه انتقال جنین فِرِش(تازه=جنینی که فریز نشده) ۲۵۰۰ دادم. 

آزمایش اولیه هم آخر ۱۴۰۰ رفته بودم ۱میلیون شد، این وسطام چندبار آزمایش خرد ریزه انجام دادم مثل قند و تیرویید و... هربار ۲۰۰ت دادم، داروهام تا ۸۰ درصد بیمه تامین اجتماعی پوشش میده ، یعنی داروی ۲۰۰ تومنی من ۱۳هزار تومن میخریدم ، دارو و آمپولا ناباروری رو بیمه خیلی خوب پوشش میده ، شنیدم ابن سینا یکم ارزونتر از رویان ، یکی دوجام که کلا دولتی کاملا رایگانن فکر کنم کلا ۲،۳تومن میگیرن انجام میدن ، اما یکم شلوغ پلوغ و باید نوبت باشی ، 

عزیزم من مرکز رویان همین سال۱۴۰۱ انجام دادم ، هزینه پانکچر (تخمک کشی) حدود ۸ میلیون ، هزینه فریز کرد ...

خب فداتشم در کل تقریبا ۳۰تومن خرج کردین درسته؟؟؟حالا نتیجه مثبت شد انشائ الله؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من مرکز رویان همین سال۱۴۰۱ انجام دادم ، هزینه پانکچر (تخمک کشی) حدود ۸ میلیون ، هزینه فریز کرد ...

تواولین ای وی اف گرفت؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادمه تو یه تاپیکی یه خانوم گفت مرکز دولتی رفته کلا ۲تومن خرج کرده ، منم هزینه هام حدود ۲۵شد ، رفت و آمد و ویزیت و... هم جمع بستم چون از شهرستان میومدم تهران ، هربار ویزیت دکتر با سونوگرافی هم ۶۳ت بود ، ویزیت کارشناس ماما هم ۲۳تومن که داروها و آزمایش و کاراتو رو توضیح میداد

تواولین ای وی اف گرفت؟؟؟؟

من اولی رو جنین تازه انتقال دادن که نگرفت ، دومین بار فریز انتقال دادم که گرفت الان باردارم، 

اگه بعد از تخمک کشی هایپر نشی و مشکلی نداشته باشی جنین تازه انتقال میدن

من اولی رو جنین تازه انتقال دادن که نگرفت ، دومین بار فریز انتقال دادم که گرفت الان باردارم،  ...

ای جااااانم خداروهزاااار مرتبه شکر الهی ک بهترینها نصیب خودت وکوچولوت بشه ببخشید شرمنده همش سوال میکنم هایپر چیه من مشکل از شوهرم ممکنه باراول بگیره یان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میتونی شماره تلفن مرکز ها رو از نت بگیری زنگ بزنی از امور مالیشون هزینه رو بپرسی ، رویان ه ینه رو ۱۲تومن گفت و با هزینه های جانبی و هربار تکرار کردن آی وی اف ، هزینه هات بالا میره ، اما ما مشکلی نداشتیم ، نه من نه همسرم ، بعضیا مشکلات ژنتیکی و انعقادی و غیره دارن که ممکنه کارشون طولانی تر بشه

یادمه تو یه تاپیکی یه خانوم گفت مرکز دولتی رفته کلا ۲تومن خرج کرده ، منم هزینه هام حدود ۲۵شد ، رفت و ...

دقیقا منم همون تاپیک خوندم اما هرچی درخواست دوستی دادم ک بتونم ازشون سوال کنم قبول نکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40