2777
2789
عنوان

مامانا بیان ..

| مشاهده متن کامل بحث + 7 بازدید | 27 پست
عزیزم منم الان کارت واکسن دخترمو نگاه کردم هفت ماهگی دورسرش 42 چرا بیخودی به خودت استرس میدی
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارکیده جون دور سر دختر و پسر فرق داره . بعد نگرانیه من بیشتر از اینه که چرا دو هفته دور سرش رشدی نداشته
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
بچه تا باهم فرق دارن دختر اولم دور سرش ماههای اول رشدش زیاد نبوده ولی بعدش نمودار حالت صعودی داره الانم این‌قدر باهوشه که منو رنگ میکنه
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
شاید با دقت اندازه نگرفتن اگه بخوای این‌قدر حساس باشی رو بچت خیلی اذیت میشی عصر ببرش دکتر ولی من میدونم هیچیش نیست
ارکیده اول یکی اندازه گرفت گفت ۴۴ . به اون‌یکی گفت توهم بگیر . اون‌گفت ۴۳/۵ باز .
نمیدونم والا اول چیزیم‌نبودا یهو فکرایه بد اومد تو‌ذهنم اینجوری نگران‌ شدم
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
به حرف این خانمای بهداشت زیاد اهمیت نده دخترمن آزمایش کم خونی داده بود موقعی که بردم بهداشت نشان دادم گفتن کم خونی مینور داره دیوانه شدم اصل. بیحال افتادم روی صندلی عصربردمش نشان متخصص اطفال دادم گفتن که فقط هموگلوبین خونش کمی پایینه فقط به حرف دکترش باش
خدا کنه دکترش بگه هیچی نیست . ممنونم‌ارکیده جون . یکم آروم‌شدم با حرفت