2777
2789
سلام..پسرم شش ماه و نیمه شه ۷ روزه که بود چشمش شروع به چرک کرده تا الان واقعیتش زیاد مالش ندادم گوشه چشمشو یکهفته پیش رفتم یزد دکتر یکی نظرش این بود که باید میل بزنه الان دو تا دیگه رفتم گفتن بیهوشی زوده برای این بچه..عوارض داره.ما هم گوش به حرف اون تا کردیم و برگشتیم.ولی هنوز تو فکر اون دکتر اولی هستم که گفت چون چرک میکنه مجراش بسته میشه دیگه با میل باز نمیشه باید همین فردا میل بزنی..نمیدونم چکار کنم خیلی چرک میکنه قطره هم میریزم بازم چرک میکنه..تو رو خدا راهنماییم کنید.شماها چکار کردید؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم پسرمنم همینجور بود تاشش ماهگیش با هیچ قطره ای خوب نشد میل زدیم درست شد اصلا هم کارسختی نیس
هعــــــــــــــــــــــــــــــــــــے ،،روزگار دردات بہ ســــــــــــــــــرم 😢
آره مال پسر منم از ده روزگیش چرک میکرد و ترشح داشت چندتا قطره عوض کرد دکترش تا آخریش اثر کرد البته ماساژ گوشه چشمم مرتب میدادم دیگه 5 6 ماهگیش خودش باز شد
عشقم پسرم😘😘😘
2810