2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
100تا صلوات میفرستم  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  دخترم هم 20تا اللهم صل عل ...

قبول باشه عزیزدلم 💖✨

اجرتون با صاحب الزمان 🦋

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم الهی به حق سوز دل حضرت زینب سلام الله علیها ...

قبول باشه عزیزدلم 💖✨

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام🦋✨ روزتون پر از نور خدا🦋✨ ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨ @ع ...

۳۰

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
دورت بگردم که😍 حس خوبش بخاطر وجود شماست⁦❤️⁩⁦❤️⁩ من دونه دونه ، مگه کپی هم میشه؟ یه بار امتحان کردم ...

سلامت باشی خواهر جان✨️🌸

اگر هر روز کاربران مشخصی و تگ میکنید ،

برای مثال هر روز نام کاربری منو تگ میکنید 

یک راه ساده تر وجود داره برای تگ کردن .

1 ) دستتون روی نام کاربری نگه دارید 

یک صفحه باز میشه 

2) بزنید روی کپی نوشتار پیوند 

( اون نام کاربری کپی میشه )

3) مرحله بعد برید در قسمت یادداشت تلفن همراه 

نام کپی شده رو اونجا ذخیره کنیدد ( هر تعداد ک نام وجود داره)

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

در زمان تگ کردن

1)  برید در یادداشت تلفن همراه 

2) نام هایی ک از قبل ذخیره کردید دوباره کپی کنید 

3) @ بذارید بعد نام هاي کپی شده که در کیبورد تلفن هست 

جلوی@ بذارید 

* این روش خیلی ساده تره

منم تا دو سه ماه پیش هر روز یه تعدادی تگ میکردم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام🦋✨ روزتون پر از نور خدا🦋✨ ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨ @3 ...

سلام عزیزم روز بخیر 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بسم الله الرحمن الرحيم

اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِه ِالسَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .

.*اللهم عجل لولیک الفرج*

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

سلام بربانوجان وهمگی🌹

🌿اللهم صل علی محمد وآل محمدو عجل فرجهم، اللهم صل علی جمیع الانبیاء و المرسلین .

🌿یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ

🌼🌿🌹🍀🌼🌿🌹🍀🌼🌿🌹🍀🌼

الـٰلّهُمَ عجــِّلِ‌ لوَلــیِّڪَ‌ اَلْفــَرَجْ‌ بحق‌ حضࢪٺ‌ زینب‌ ڪبرۍ‌ سلام‌ الله‌ علیها🤲

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
قربونت⁦❤️⁩ قبول باشه 💚🌱

فدات عشقم قبول الله مرسی 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
سلام🦋✨ روزتون پر از نور خدا🦋✨ ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨ @1 ...

سلام عزیزم 

۱۵ صلوات التماس دعا

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "

سلام برای ظهور آقا یک تسبیح 

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
2810