2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
سلام🦋✨ روزتون پر از نور خدا🦋✨ ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨ @ع ...

سلام 

ممنون از دعای خیرِ شما🧡

زمان نداره که؟

من فعلا ۸۰ تا میفرستم🌹

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
سلام🦋✨ روزتون پر از نور خدا🦋✨ ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨ @ع ...

سلام عزیزم ممنونم

اللهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الهم صل علی محمد و آ ...

قبول باشه عزیزم 😘⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
۱۵ مرتبه ممنونم از دعای خیرت عزیزم🌹

قبول باشه عزیزم 😘⁦❤️⁩

قربونت⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
مرسیییی عزیزم زیر سایه امام زمان باشید ۱۰تا صلوات هم سهم من 🌹

ممنونم گلم⁦❤️⁩

قبول باشه 💚🌱

ممنونم عزیزم 🙏 جهت سلامت و شادی حضرت مهدی علیه السلام  هر روز هرچقدر بتونم صلوات می‌فرستم ♥️ ...

قربونت⁦❤️⁩

قبول باشه عزیزم 😘⁦❤️⁩ اجرت با صاحب الزمان 💚

اتفاقا دوست دارم بیام تاپیک شما پر از حس خوب ✨️🌱😍 قبلا به شما راجب تگ کردن گفته بودم ؟🤔 شما اس ...

دورت بگردم که😍 حس خوبش بخاطر وجود شماست⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من دونه دونه ، مگه کپی هم میشه؟ یه بار امتحان کردم نشد 

سلام  امام‌ زمانم✨️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  🌸      🌸 ...

قبول باشه عزیزم 😘⁦❤️⁩

سلام  ممنون از دعای خیرِ شما🧡 زمان نداره که؟ من فعلا ۸۰ تا میفرستم🌹

قربونت⁦❤️⁩ 

قبول باشه عزیزم💚🌱

ن زمان ک ندارع ، صلوات روزانه برای امام زمانِ🌸

سلام عزیزم ممنونم اللهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجه ...

قربونت⁦❤️⁩

قبول باشه 💚🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 اللهم عجل لولیک الفرج یا صاحب الزمان ادرکنی 

قبول باشه گلم 💚🌱

سلام🦋✨ روزتون پر از نور خدا🦋✨ ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨ @_ ...

100تا صلوات میفرستم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دخترم هم 20تا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤