2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَم ...

قبول باشه گلم 💚✨😘

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
۱۰۰ تا عزیزم

سلام💙✨
روزتون بخیر و نیکی💙✨
امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨

💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
قبول باشه گلم 💚✨😘

😘🌹وهمچنین.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨

💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨💙✨

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
@ملوسکتونم       @جان_و_جهانم       @کنکورکنکور   ...

سلام عزیزم

خیلی ممنون قشنگم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @مائده6525221     ...

۳۰

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @اعتصامی     ...

سلام

۱۴ صلوات

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @nimroz     @kat ...

سلام خیر ببینی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
سلام💙✨ روزتون بخیر و نیکی💙✨ امضای خدا پای تک تک آرزو هاتون💙✨ @اعتصامی     ...

سلام

ممنون از تگت

اجرت با صاحب الزمان عج

میلاد جوادالائمه مبارک

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

عزیزم  غصه نخور  ان شاالله زود خوب میشه پسر برادر منم مریض بود یک ماه ویروس جدید اومده ب ...

سلام الهی آمین با دعای شما 🤲

خیلی ممنونم خواهر جونم 😔

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ناراحت نباش عزیزدلم ان شاءالله زود خوب میشه ، همین ویروسه گرفته؟!, آبجی ماهم امسال خیلی مریض میشیم س ...

خیلی ممنونم عزیزم آره همین ویروسه من طاقت مریضی بچه ها رو ندارم 💔

الهی آمین با دعای شما 🤲😔

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم خیلی ممنون قشنگم 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ ...

سلام عزیزم التماس دعا دارم برای شفای پسرم و آرامش خودم 😔🤲

2810