2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
سلام دلت شاد

سلام 🌺🌿
روزتان زیبا🌺🌿
در‌پناه‌امام‌زمان‌(عج)شاد‌وسلامت‌باشید‌ان‌شاءالله🌺🌿

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
اَللّهُمّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام 🌺🌿 روزتان زیبا🌺🌿 در‌پناه‌امام‌زمان‌(عج)شاد‌وسلامت‌باشید‌ان‌شاءالله🌺🌿 @zahraayat & ...

ممنونم از دعوتتون و تاپیک بی نظیرتون.
منم صلوات فرستادم و همیشه برای ظهور دعا میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای فرج آقا امام زمان💚 إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ، وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ، ...

سلام 🌺🌿
روزتان زیبا🌺🌿
در‌پناه‌امام‌زمان‌(عج)شاد‌وسلامت‌باشید‌ان‌شاءالله🌺🌿

🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام 🌺🌿 روزتان زیبا🌺🌿 در‌پناه‌امام‌زمان‌(عج)شاد‌وسلامت‌باشید‌ان‌شاءالله🌺🌿 @zahraayat & ...

۵۰ تا السلام علیک یا صاحب الزمان ادرکنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲🤲❤️🌹

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

۱۴ صلوات

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "
سلام 🌺🌿 روزتان زیبا🌺🌿 در‌پناه‌امام‌زمان‌(عج)شاد‌وسلامت‌باشید‌ان‌شاءالله🌺🌿 @وفا22   & ...

سلام صب بخیر

💕💕💕💕💕💕

همچنین

۱۰۰مرتبه سهم من

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

سلام زیباترین وعده جهان💐💐💐

🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺

سلام 🌺🌿 روزتان زیبا🌺🌿 در‌پناه‌امام‌زمان‌(عج)شاد‌وسلامت‌باشید‌ان‌شاءالله🌺🌿 @mylovelygod &n ...

االهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

قبول باشه عزیزم ✨

ممنونم از دعوتتون و تاپیک بی نظیرتون. منم صلوات فرستادم و همیشه برای ظهور دعا میکنم.

فدات بشم عزیزم قبول باشه

۵۰ تا السلام علیک یا صاحب الزمان ادرکنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲🤲❤️🌹

قبول باشه گلم🌺⁦❤️⁩

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺 ۱۴ ...

قبول باشه عزیزدلم✨🌺

سلام صب بخیر 💕💕💕💕💕💕 همچنین ۱۰۰مرتبه سهم من

قبول باشه گلم⁦❤️⁩✨