2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64084 بازدید | 20167 پست
سلام 🌼 صبح بخیر 🌼 روزتون منور به نور الهی🌼 @1tar     @2ninisite     @ ...

الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩⁦❤️⁩ روحشون شاد جایگاهشون بهشت ان شاءالله 🖤🖤🖤💔💔💔

😥😥😥😥

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
سلام 🌼 صبح بخیر 🌼 روزتون منور به نور الهی🌼 @mahdieh_72     @kimeajooon   &nb ...

سلام گلم ممنون عاقبتت بخیر 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

حاجت رواباشین الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
سلام گلم ممنون عاقبتت بخیر  اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فر ...

مرسی عزیزم همچنین 🌼🌸🌼🌸🌼🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
مرسی عزیزم همچنین 🌼🌸🌼🌸🌼🌸

🙏🙏💚💚⚘⚘

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
سلام 🌼 صبح بخیر 🌼 روزتون منور به نور الهی🌼 @mahdieh_72     @kimeajooon   &nb ...

۱۰۰‌تا السلام علیک یا صاحب الزمان ادرکنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲🤲❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

سلام عزیزم

صبحتون بخیر باشه ⁦❤️⁩🌼

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ⁦⁦ 🌼⁦

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ⁦⁦🌼

فِـلَـ𓂆ـسـطين 🇵🇸🤍
۱۰۰‌تا السلام علیک یا صاحب الزمان ادرکنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم🤲🤲❤️

قبول باشه گلم 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام عزیزم صبحتون بخیر باشه ⁦❤️⁩🌼 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ ف ...

سلام دوست خوبم 😍 صبح بخیر،قبول باشه✨

سلام 🌼 صبح بخیر 🌼 روزتون منور به نور الهی🌼

@هاجربانووووو     

@متانویآ    

@افتابگردونخیس    

@اسماءگلی    

@پرنسس1234    

🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼

🌼اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌼

⁦🏵️⁩اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ⁦⁦🏵️⁩

⁦🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼

سلام دلت شاد

سلام 🌼 صبح بخیر 🌼 روزتون منور به نور الهی🌼

🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼
⁦🏵️⁩اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ⁦⁦🏵️⁩
⁦🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼⁦🏵️⁩🌼