2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64083 بازدید | 20167 پست
سلام🌻✨ روزتون پر از آرامش🌻✨ امام زمان(عج) دعاگوی زندگیتون‌باشه ان شاءالله🌻✨ @قدرتمندترینم۲ ...

سلام عزیزم ممنونم گلم 

بهترین ها قسمت قلب مهربانت ❤️🙏 

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌

🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨ 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول باشه آبجی گلم⁦❤️⁩

قبول حق انشالله

ب نیت حاجتروایی شما دوست عزیزم🌷🌷🌻🌻

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌🌹

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

🌹اللهم عجل الولیک الفرج بحق شش ماهه اباعبدالله الحسین ع🌹

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

سلام مهربونم.

ان شاءالله زندگیت متبرک به برکت اهل بیت ع✨️✨️✨️🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚💖💖💖🫂🫂🫂

🌺🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌺🌺

☘️☘️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س)☘️☘️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
سلام اقای خوبیها ✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨🌻✨ اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌ اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل ...

قبول باشه هاجر بانو 😘😘😘⁦❤️⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

قبول باشه عزیزم ✨💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام حاجتت روا

مرسی عزیزم همچنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام عزیزم ممنونم گلم  بهترین ها قسمت قلب مهربانت ❤️🙏  اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عج ...

ممنونم گلم همچنین 😘✨

قبول باشه 🌸🌸🌸🌸🌸

سلام مهربونم. ان شاءالله زندگیت متبرک به برکت اهل بیت ع✨️✨️✨️🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚💖💖💖🫂🫂🫂 🌺🌺ال ...

مرسی عزیزدلم همچنین 😘✨

قبول باشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸

قبول حق انشالله ب نیت حاجتروایی شما دوست عزیزم🌷🌷🌻🌻 اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌🌹 ...

مرسی گلم منم ب نیت شما فرستادم💞

مرسی گلم منم ب نیت شما فرستادم💞

ممنوکنم عزیز دلم😘❤❤

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷