من پنج سال به طور مجازی با کسی دوست بودم که خیلی همو میخواستیم
کم کم مذهبی که شدم به خاطر خدا
امشب رابطمو کات کردم گرچه خیلی سخته💔 به خودش هم گفتم شرایطو و پذیرفت
برام دعا کنید
توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط
بچها دعام کنین صلوات بفرستین هر کاری ازتون برمیاد انجام بدین بلکه حاجتمو بگیرم .هم دست از سر شما نی ...
از نماز حضرت زهرا خیلی حاجت گرفتم.نماز حضرت زهرا ی نماز دو رکعتی هستش توی قنوت نماز بگو(اللهم به فاطمه و ابیها،بفاطمه و بعلها،بفاطمه و بنوها ،بفاطمه وسرالمستودع الیها اقض حاجتی صل الله علیه و اله و سلم) نیتشم بگو دو رکعت برای گرفتن حاجت هدیه به حضرت زهرا. ی ذکر دیگه هم ک خیلیییییی بهش اعتقاد دارم اینه (۷۰ بار بگو :یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمانی و ادرکنی و لاتهلکنی
یک عدد تعلیق شده (من A60good)سابق هستم نفسمبنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.