2777
2789
عنوان

کات کردم امشب به خاطر خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 124 پست
پس اگه اختیار دارم من هرجور لذت ببرم زندگی میکنم

اختیار داری . اگه غذای خوشمزه بذارن جلوت و یه غذای فوق العاده بد مزه اما بگن خوشمزه کشنده است و بدمزه. حیات بخش کدوم انتخابته؟ قطعا اگر من نوعی باشم عقلم سرجاش باشه تن ب بدمزه میدم چون دور اندیشم . نمیگم خوشمزه دوس دارم پس اون ... اختیار و میل ازاد باید همراه با عقلانیت باشه اختیار یکی از نعمتهای خداست و عقل هم نعمته ادم نگاه میکنه ببینه چی براش خوبه اونو انتخاب کنه . شاید اونچه ک ما فکر میکنیم خوبه به ضررمونه در واقع ..... وقتی ادم نعمت عقل رو داره نعمت تفکر پس خوب همه چیو میسنجه ادمی که همیشه برا خودش خوبی میخواد و بدی نمیخواد پس استفاده میکنه از نعمت عقل و سعادت روهم انتخاب میکنه برخی میشن اصحاب یمین برخی جلوترن میشن السابقون السابقون اولئک المقربون ... برخی هم از سرمایه عقل استفاده نکردن و میشن اصحاب شمال ... جهنمی میشن خدا زوری کسیو نمیبره جهنم کلی نعمت داده ما شکرگزارش باشیم با عمل ب احکامش . ما خودمون با همون اختیار انتخاب میکنیم . تو میدون مسابقه اختیار داری اصلا ببازی ولی بعدش نگی من اختیار دارم پس چرا باختم .

اختیار داری . اگه غذای خوشمزه بذارن جلوت و یه غذای فوق العاده بد مزه اما بگن خوشمزه کشنده است و بدمز ...

ایشون کلا همه چیز رو زیر سوال میبره...فایده ای نداره

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صددرصد هرکسی نتیجه رفتار ش رو میبینه

شما به دنبال نیکی‌هستین بنده این رو فهمیدم . دنبال خیر هستین شما برای خودتون هرگز بدی نمیخواین ففط مصادیق متفاوته یک کوچولو تحقیق کنید . شاید شمایی ک خیرخواه خود هستید مدل خیرخواهیتون باید عوض شه . و رفتارخیرخواهانتون شاید دینداری باشه درستشه

حتما همینه که شما میگید مرسی از راهنمایتون

ان شاءالله شما به بهترین مراحل زندگیتون برسید . من مسلمانم دینم اسلام هست اگر خطایی هست از من هست نه دینم . من بداخلاقی میکنم و بدتر از دین زده میکنم بقیه را ... من با مخالفان عقیده ام توهین میکنم و اونها فکر میکنن دین این هست البته این رفتارو الان انجام ندادم مثال گفتم که پیامبر ما حضرت محمد ص به مهربانی معروف بود ک وقتی جوانی سیرابی روی سرشون ریخت مدتی جوان اینکارو نکرد پیامبر سراغشون گرفتن و دلواپس شدن جوان وقتی فهمید ؛ شرمنده شد گفت با این همه بدی من شما نگرانم شدین ؟ .اخر مسلمان هم شد فکرکنم . درکل پیامبرو ببینید نه ماها ک تا یه مخالف میبینیم چنان میتازیم بدتر لج میکنه . خدا میگه انک لعلی خلق عظیم 🌱 تو دارای یک خلق بزرگی یک اخلاق عالی .. همین مردم رو جذب پیامبر کرد . خلاصه که بنده نه پولی میگیرم بابت این حرفا نه چیزی . حالم خوبه با دینم .بقیه هم هر انتخابی داشته باشن دفع خطر احتمالی لازمه .. یک درصد فقط راست باشه....

همووون.بخاطر خداکات کردم😂😂😂فکن پسره بگه بده ۵ سال بخاطرخدا ولم کرد به دوستاش بگه اینو😂

محض رضای خدا ولت کردم 😂😂😂 اره بابا خوب کرده الان اتفاقا اجر این خانم بیشتره چون سختی میکشن . حرفت 😂😂😂🌱🌱

هیچ وقت هم واسم تعین وتکلیف نکرده،منم مسلمانم 

تعیین تکلیف که نه مثلا یه وسیله ای میخریم بعد یدونه دفترچه هم داره . توش نوشته چکارا نکنید با این وسیله و چجور کار کنه خوب کارکنه دفترچه راهنماست . اونم برا یه شیء نه چندان با ارزش .

حالا ماکه انسانیم و از همه موجودات بالاتر مگه میشه ول و رها باشیم و هیچ راهنمایی نیاد که کیف بیشتر ببریم اصلا دین ینی‌کیف ینی لذت . ما دوبعد داریم تاره روحی و جسمی که کافرا هم معتقدن ب روح . 

یه چیز جالبم بنده خوندم که مگه میشه خدای به این زیبایی که نقاش قشنگیه به این عظیمی . مارو خلق کنه بعد کاری ب کارمون نداشته باشه . و اصلا خودشو شناسایی نکنه . 

خدا گنج پنهانیه ک با خلقت ما خواست خودش رو نشون بده ما کشف کنیم عظمتش رو . این همه نظم شبو روز درهم قاطی نمیشن با نظم هست همه چی ایا فقط خلق کرده سرگرم بشه مارو نکاه کنه و ماهم فقط زندگی کنیم و بمیریم ...

بنده برم سحری ؛ ممنونم مباحثه خوبی بود یاعلی

حالا تو این پنج سال یه بار همدیگرو میدیدید شاید اصلا به خاطر خودتون کات میکردین

"مرد هستم"