2777
2789
عنوان

کات کردم امشب به خاطر خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 124 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تحسینت میکنم❤️

ممنون عزیزم ❤️🥺

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 
مگه منو تو از روح خودش نداده پس چرا واسه ما قانون میزاره

کسی که رباطی رو میسازه خودشم براش برنامه می‌ریزه 

چون به نفعشه 

به خاطر منفعت خودمون 

من تو این رابطه خیلی چیزا رو از دست دادم با اینکه طرفم آدم خوبی بود

توی این دوره و اون دوره و تموم دوره ها فقط خودت باش، و سعی نکن مثل بقیه بشی و با بی ادبی نظر بقیه رو جلب کنی  مهربون مودب و مقتدر نه ظلم کن نه مظلوم باش نه پاستوریزه.همین فقط 
کوه صبری، 5 سال مجازی! من مردم از صبوریت

خیلی میخواستمش 

افرین بهت افتخار میکنم . به نداهای رحمانی گوش کن برخی ادما وسوسه میکنن میدونی شیطان انسی هم داریم... ...

عزیززززم❤️

مگه منو تو از روح خودش نداده پس چرا واسه ما قانون میزاره

هیچ ربطی نداره که چون از روح خودش در ما دمیده پس هیچ چهارچوب و حد و حدودی تعیین نکنه،برای اون چه که خلق کرده قانون تعیین کرده تا به اون هدفی که از خلقت هست برسه

اتفاقا اینا رو تعیین کرده که با انجامشون بهش نزدیک باشیم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...