2777
2789
واقعا😍😍😍مبارکه... انشالله سالم دنیا بیاد... ببخشید ناخواسته بود یا خودتون خواستین سوالم خصوصیه دو ...

نه مشکلی نیست تو بک تاپیک اتفاقا گفتم در موردش 

من ۱۴ سلب جلوگیری داشتم بعد این سری بیخیالی طی کردم فکر کردم باردار نمیشم اما گرفت دیگه 

پاک کردن سفره جزو کارهای سخته😅

والا ما همیشه سفره میندازیم ۵دقیقم وقت ادمو نمیگیره برای تمیز کردن.

ماحتی ولیمه کربلا مامانم اینا هم طرف ملامین عدا کشیدیم هم سفره انداختیم.

سوم و هفتم چهلم پدربزرگمم اصلا طرف یبار مصرف عدا نکشیدیم همشو تو طرف ملامین یا چینی.

نمیدونم فککنم فقط طرف ما یکبار مصرفا استفاده نمیکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مشکلی نیست تو بک تاپیک اتفاقا گفتم در موردش  من ۱۴ سلب جلوگیری داشتم بعد این سری بیخیالی طی ...

حتما اتفاقای خوبی با تولدش براتون میفته...... خوندم دوران بارداری وتنها بودن واقعا سخته.. امیدوارم از پسش بربیاین. 

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
چقدر به محیط زیست آسیب میزنه  اخه پس سرویس چینی و ارکوپال رو برای کی خریدیم

خب ظرف شستن هم آب مصرف میکنه یکبار مصرف بهداشتی تره من که حالم بد میشه قاشقی که بقیه تو دهن گذاشتن غذا بخورم با شستن که استریل نمیشه 

اها بله متوجه نشدم عزیزم ❤️

❤️🌹

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مثلا چند تا؟؟

بیست تا سی تا به بالا...واقعا ظرف شستن عذابه...یه عالمه هم آب مصرف میشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم