2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یباره بریزید طرف یبار مصرف بدید ببرن خونشون بخورن کثیف نشه خونتون

عزیزم  چقدر زمان میبره، 

یکبار مصرف مجلسی هم تو بازار زیاده، خیلی شیک و مجلسی، زمانی که وقت بزارم برای شستن و جمع کردن، به کارهای دیگه م میرسم 

ما سفره غیر یکبار مصرف نداریم 😐😐

چیه یه ساعت بعد غذا بشینب پاک کنی

انقد طرح های خوشگل وشیک و جنس خوب واسه مهمونی هم هست

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

ما تو مهمونی‌هامون خیلی زشت می‌دونیم که از سفره و ظروف یک بار مصرف استفاده کنیم. خیلی شلخته‌بازی دربیاریم نوشیدنی‌ها رو با بطری‌ خودشون میاریم سر میز. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
من کلا سفره نمیندازم  رو میز میچینم زیر بشقابی میزارم اما تعداد بالا رو سلف سرویس میکنیم همون ...

من نفهمیدم یعنی چی تعداد بالا رو سلف سرویس میکنی اگه رو میز جا نشن سفره هم نندازی کجا غذا میخورن؟؟؟؟

جان شهرستانه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟

فک کنم منظورش مسافرته

البته امیدوارم😐💔

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
یباره بریزید طرف یبار مصرف بدید ببرن خونشون بخورن کثیف نشه خونتون

باشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من نفهمیدم یعنی چی تعداد بالا رو سلف سرویس میکنی اگه رو میز جا نشن سفره هم نندازی کجا غذا میخورن؟؟؟؟

میز من دوازده نفر رو جواب میده صندلی اضافه میارم 

بقیه رو رو همون میز غذاها رو میکشیم میزاریم تعدادی که جا نمیشن غذا میکشن میان رو‌مبل میخورن 

مگه عروسی ندیدی به صورت سلف سرویس هست 

فک کنم منظورش مسافرته البته امیدوارم😐💔

منم همین فکرو میکنم غیر ازین بود لایکم کن بیام😐😂

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
عزیزم  چقدر زمان میبره،  یکبار مصرف مجلسی هم تو بازار زیاده، خیلی شیک و مجلسی، زمانی که و ...

اون پلاستیک چندین سال طول میکشه برای تجزیه؟؟؟

درحالی ک طرف شستن نهایت یک ساعت از وقت ادمو بگیره.