2777
2789
عنوان

با شوهر خیانت کارم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14133 بازدید | 148 پست
دلشکسته عزیز. من رو ببخش یهو می پرم تو حرفاتون. فقط خواستم بگم شرایط خیلی خیلی سختی داری و هر کسی نمی تونه درکت کنه. شاید حتی بعضی حرفها به ضررت هم تموم بشه چون به هر حال ما شوهرت رو نمی شناسیم. می دونی با تمام حرفهایی که زدی بازم امکانش هست که اشتباه کرده باشی و اون جدی خیانت نکرده باشی آخه قسم جون بچه چیز کوچکی نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش این مسایل خیلی وقتا با مشاوره حل می شه یه درصد کمی از آقایون هستند که وقتی می افتن تو این مسیر دیگه درست بشو نیستن که انشالله شوهر شما اینجوری نیست. اما ای کاش اصلا به روی خودت نمی آوردی تا یه مشاور خیلی خوب بهت راهنمایی بده.
تا اون موقع تو به هیچ چیز بیشتر از روحیه نیاز نداری اینو بیشتر به خاطر دختر معصومت می گم. می دونم نمی تونم درکت کنم و شاید بگی دلت خوشه ! اما همیشه هرچقدر محکم قدم برمی داری بیشتر موفق می شی.
بعضی تجربیات خیلی آدم رو می شکنن اما حکمتی توشونه. من تجربه شما رو نداشتم اما یه تجربه خیلی خیلی بدی دارم که هنوز از یادآوریش لرزم می گیره. تا 2 سال بعد اون جریان شبها تو خواب جیغ می کشیدم. خدا رو شکر اون گذشت اما شش ماه بعدش زندگیم از این رو به اون رو شد و اون تجربه تلخ خیلی خیلی الان به دردم خورده. باور کن خیلی بزرگ شدم بعد ازون و حتی خدا رو شکر می کنم که منو تو اون امتحان سخت قرار داد. می دونم برای شما هم همینه با این جریان خیلی چیزها یاد خواهی گرفت و در آینده خواهی دید که خیلی موفقیت ها رو مدیون همین جریان هستی شاید یکم جرفم خنده دار باشه الان اما بهش ایمان داشته باش. این مشکلات معلم ما هستن برای آینده بهتر. انشالله
عزیزم کاملا میفهممت مشابه این مشکل رو داشتم و الان دارم جدا میشم چون همسرم به اینکار عادت کرده بود و میگفت دست خودش نیست هراز گاهی یه دوست تلفنی یا چتی واسه خودش پیدا میکرد
وقتی اعتراف کرد دنیا رو سرم خراب شد ما 6 سال عاشق هم بودیم و با کلی سختی و مشکل ازدواج کردیم به خاطرش از خیلی چیزا گذشتم آخرش شد این الانم هنوز دوسش دارم کلی هم مشاوره رفتم اما چون اون همکاری نمیکنه و نمیاد فایده ای نداشته اما میدونم تو این اتفاق و این جدایی حتما صلاحی هست فقط دارم با یاد خدا دوریشو تحمل میکنم امیدوارم مشکلت حل شه اما خودتو نباز به خدا اعتماد داشته باش
امیدوارم همه مردها یه روزی بفهمن با این کارشون چه بلایی سر همسرشون میارن و آینده خودشونو و زندگیشونو و کسی رو که دوستشون داره رو واسه یه هوس زود گذر نابود میکنن و وقتی میفهمن چه اشتباهی کردن که خیلی دیره خیلی دیر ... چیزهایی که از دست میدن مطمئنا خیلی با ارزشتر از چیزیه که بدست میارن پس بازنده اونا هستن نه ما...
سلام.عزیزم اول باید تکلیفت رو با خودت روشن کنی که اگه مطمین شدی خیانت کرده میخوای جدا شی یا میخوای اداه بدی؟؟؟؟اگه میخوای طلاق بگیری .بزار یه مدت آبا از آسیاب بیوفته و وانمود کن که به خاطر بارداری دچار توهم شده بودی .بعد که خیالش راحت شد آمارش رو توسط همون که گفتی در بیار و همه رم ازش مدرک داشته باش عکس و اینا.بعدم رو کن و طلاق.ولی اگه نه به خاطر نی نی ات نمیخوای طلاق بگیری بهش بگو که من مطمینم و احساس یه زن دوروغ نمیگه حالا خود دانیم و دیگه باهاش جر و بحث نکن .فقط پایه های زندگی خودت و دخترت رو محکم کن.پول جمع کن .طلا بخر تا اگه یه روز خدایی نکرده کارایی کرد که فکرش رو نمیکردی ضربه نخوری عزیزم .
سلام دلشکسته جون امیدوارم بازم برگردی واین مطلبوبخونی!من خودم درگیراین مساله بودم اونم چنددفعه!حتی من روی یکی ازافرادخانوادمون که رواسمش قسم میخوردم این موردرادیدم.وتاچندروزمغزم هنگ کرده بود!خیلی ازمشکلات بخاطرهمجنسای خودمونه که بهضیاشون بخاطرفقر،تنوع طلبی و........تن به این میدنکه بایه مردزنداررابطه داشته باشن.من چیزی که فهمیدم بعضی مرداخیلی سادن وکافیه یه زن بااشک وناله مقابلشون ظاهربشه وبخوان مشکلشون رویه جوری حل کنن!بعضیاشون هم واقعا"مریض وتنوع طلبن.درهرصورت مشکلاتشون مال مازنهاست.اگه کسی مشکل داشته باشه هرچقدرم خوشگل باشی وبراش عشوه بریزی فرقی نمیکنه .فقط خواستم بگم این مشکل خیلی اززنهاست.بعضی اززنها هم این موردرااصلا"متوجه نمیشن.یابراشون مهم نیست.توبایدفقط فکرخودت ودخترکوچولوت باشی وسلامت خودتوبخطرنندازی!اگه خواستی بازم درخدمتم .
سلام دلشکسته جون امیدوارم بازم برگردی واین مطلبوبخونی!من خودم درگیراین مساله بودم اونم چنددفعه!حتی من روی یکی ازافرادخانوادمون که رواسمش قسم میخوردم این موردرادیدم.وتاچندروزمغزم هنگ کرده بود!خیلی ازمشکلات بخاطرهمجنسای خودمونه که بهضیاشون بخاطرفقر،تنوع طلبی و........تن به این میدنکه بایه مردزنداررابطه داشته باشن.من چیزی که فهمیدم بعضی مرداخیلی سادن وکافیه یه زن بااشک وناله مقابلشون ظاهربشه وبخوان مشکلشون رویه جوری حل کنن!بعضیاشون هم واقعا"مریض وتنوع طلبن.درهرصورت مشکلاتشون مال مازنهاست.اگه کسی مشکل داشته باشه هرچقدرم خوشگل باشی وبراش عشوه بریزی فرقی نمیکنه .فقط خواستم بگم این مشکل خیلی اززنهاست.بعضی اززنها هم این موردرااصلا"متوجه نمیشن.یابراشون مهم نیست.توبایدفقط فکرخودت ودخترکوچولوت باشی وسلامت خودتوبخطرنندازی!اگه خواستی بازم درخدمتم .
دل شکسته جون یک نفر جنس مذکر رو پیدا کن و شماره دختره رو بهش بده و بهش بگو که تمام تلاشش رو بکنه که دختره رو به خودش جذب کنه ، بعد هم نتیجه رو به شوهرت یک جوری نشون بده که نفهمه از طرف تو بوده ، حالا برات یک ماجرایی تعریف می کنم . همکار من با این مشکل مواجه بود . یک نفر همکار مرد که خیلی بهش اعتماد داشتیم و خیلی هم شیطون بود و البته زن نداشت رو انداختیم به جون دختره و شماره دختره رو بهش د ادیم ، بعدش هم دختره رو حسابی جلب خودش کرده بود و جالب اینکه به بهانه های گوناگون از ملاقات با او خودداری می کرد و بعد هم طی یک برنامه خیلی عالی زنگ زد به شوهر دوستم و بهش گفت که این دختره با من دوسته و دست از سرش بردار وگرنه می کشمت تو هم اگه می تونی امتحانش کن .شاید نتیجه بگیری
وقتی با خانواده هستی ،‌لبخند بزن.....
سلام دلشکسته جون خیلی ناراحت شدم
الهی بگم خدا این زنها و دخترای نامرد و چی کار کنه که آشیونه یکی دیگرو خراب می کنن می دونم تقصیر مردا هم هست ولی اول هم جنسای خودمونن
خیلی سخته و وحشتناکه نمی شه بی خیال شد تازه وقتی حل شه ایشاله ، باز یه نقطه سیاه می شه تو زندگی
عزیزم راهی و که باران گفت امتحان کن ایشاله جواب بده
❤❤❤❤
خیلی سخته عزیزم خدا صبر و طاقت بهت بده.اگه دیدی بازم ادامه داد تهدید کن که ابروشو تو فامیل و محل کار میبری.البته فقط تهدید سفت و سخت بکن و البته محبت هم بکن.چون اون زن عفریته که داره زندگیتو به هم میزنه دلش میخواد که تو هم بی توجه بشی نسبت به شوهرت تا جای خودشو بهتر باز کنه.خدا لعنت کنه این زن و مردای خیانتکار بی حیا را.