2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنش که خوبه عزیزم..ولی در طول روز اگه شیر خودتو خوب میخوره 180 تا بهش بده تو سه وعده یا اگه میخوره توی دو وعده ....برا این سن به عنوان کمکی کافیه..بعد کم کم بیشترش کن
تا تو با منی زمانه با من است.....
حالا با همین مقدار شروع کنی کافیه چون زیاد هم بدی از شیر خودت یه مقدار زده میشه بعد هم شیر دادن در طول شب خیلی روی وزن گیری موثره شیرتو شب بیشتر بهش بده تو خواب
نه عزیزم اشکال نداره ولی راههای مختلف شیر دادن رو به جای اینکار براش امتحان کن،مثلا بگیرش تو بغلت و راه برو سینتو بزار دهنش یه آهنگ ملایم براش بخون بعضی بچه ها تو خواب بهتر شیر میخورن از خوابش استفاده کن به یه روش عادتش بده چند روز امتحان کن جواب میده
چرا بلندش میکنی همین طور خواب باشه سینتو نمیگیره مگه؟؟؟5 ساعت که خیلیه من الان در طول شب با اینکه بچه م ده ماهست از خوابش استفاده میکنم دو بار بهش شیر میدم چون تو خواب خوب میخوره...حداقل دوبار باید بهش بدی..هر 2 ساعت یا دو ساعت و نیم یه بار بهش شیر بده حتما